• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Diavel 1260 Lamborghini
Περιορισμένης παραγωγής σε 630 τεμάχια
Νέα Αγοράς 25/11/2020 - 11:18
Η Ducati παρουσίασε την Diavel 1260 Lamborghini.
 
Στο 4ο επεισόδιο, της διαδικτυακής σειράς 5 επεισοδίων της Ducati, που μεταδόθηκε στις 25 Νοεμβρίου το εργοστάσιο απο το Borgo Panigale παρουσίασε την περιορισμένης παραγωγής νέα Ducati Diavel 1260 Lamborghini.

Την πρώτη μοτοσυκλέτα που γεννήθηκε από τη συνεργασία της Ducati και της Lamborghini και είναι εμπνευσμένη από την εκπληκτική Lamborghini Siàn FKP 37 που έχει συνδυασμένη (ηλεκτρική και θερμική) απόδοση 819 ίππων και έχει παραχθεί σε μόλις 63 τεμάχια.

Η Diavel 1260 Lamborghini θα παραχθεί σε περιορισμένη έκδοση 630 αριθμημένων κομματιών και κάθε αντίτυπο θα έχει πινακίδα στο πλαίσιο που θα αναφέρει τον αύξοντα αριθμό. Επίσης οι ιδιοκτήτες της νέας Diavel θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μαζί με τη μοτοσυκλέτα και ένα ειδικά σχεδιασμένο, στα χρώματα και το στυλ της μοτοσυκλέτας, κράνος.

Για το σχεδιασμό της συγκεκριμένης έκδοσης συνεργάστηκαν το Centro Stile Ducati και το Centro Stile Lamborghin και η μοτοσυκλέτα χαρακτηρίζεται από τους σφυρήλατους τροχούς με design και βαφή "Electrum Gold"  που θυμίζει τους τροχούς του υπεραυτοκινήτου, από την χρήση carbon εξαρτημάτων και τον σπέσιαλ  "Gea Green"  χρωματικό συνδυασμό.

 
 
 
 

Επόμενο άρθρο »

Προϊόντα Hebo 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati World Première 2021

Χορηγοί