• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGRANDPRIX & RACING ΣΤΟ «THE MALL»
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και σε λιγότερες από 3 ημέρες η Yamaha M1 του Jorge Lorenzo θα βρίσκεται στο «THE MALL»
Νέα 21/10/2008 - 00:00
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και σε λιγότερες από 3 ημέρες η αυθεντική αγωνιστική Yamaha M1 του Jorge Lorenzo θα είναι διαθέσιμη για τους φίλους της μοτοσυκλέτας και του ΜotoGP που θα επισκεφθούν το «THE MALL» στο Μαρούσι.

Ακόμη η Ducati Desmosedici, η Honda RC30 που ήλθε από το HRC και 18 μοτοσυκλέτες από όλες τις μορφές αγώνων, μοντέλα των εταιριών BMW, Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Husaberg, KTM, YMC, Gas-Gas, είναι στη διάθεση του κοινού που μπορεί να μάθει πληροφορίες και για τους Έλληνες οδηγούς.

Παράλληλες εκδηλώσεις με επιδείξεις Trial, από τον Λευτέρη Πίππο και από τον Γάλλο της Red Bull, τον Dupon Julien, με «πιτσιρικάδες» μελλοντικούς Valentino Rossi των Mini Moto, με διαγω¬νι¬σμούς γνώ¬σεων για το MotoGP, με πρώτη προβολή της ταινίας «MotoGP Riding Secrets», αλλά και σε απευθείας μετάδοση το Grand Prix της Valencia, είναι στοιχεία που κάνουν την εκδήλωση σημαντική για τον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Από τα εγκαίνια στις 23 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα και για 18 ημέρες η καρδιά της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας κτυπάει στο «THE MALL» Η Yamaha M1 δίπλα μας

Η Yamaha M1 δίπλα μας
Μάθετε ιστορία με την Honda RC30 HRC
Μάθετε ιστορία με την Honda RC30 HRC
Μια συλλεκτική Ducati MotoGP Replica στο The Mall
Μια συλλεκτική Ducati MotoGP Replica στο The Mall

Επόμενο άρθρο »

O JULIEN DUPONT ΣΤΟ «THE MALL»

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Κυρίαρχος ο Rossi

Χορηγοί