• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Moto3: ΕΔ1
55 λεπτά δοκιμών με τον Masia στην 1η θέση
Νέα 20/11/2020 - 12:46

Οι οδηγοί της Moto3 μπήκαν στην πίστα του Portimao για πρώτη φορά (οι περισσότεροι) σήμερα το πρωί στις ΕΔ1.

 

Σε όλους τους οδηγούς των κατηγοριών δόθηκε παραπάνω χρόνος σήμερα ώστε να έχουν την ευκαιρία να μάθουν την καινούργια πίστα στο Ημερολόγιο.

 

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν την πίστα, με εξαίρεση όσους ήταν τα προηγούμενα χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior (Moto3 Ισπανίας).

 

Στα 55’ των ΕΔ1 της Moto3 ήταν ο Jaume Masia αυτός που κατάφερε να κάνει 1:48,896 και να πάρει την 1η θέση.

 

Ο Ισπανός ήταν 0,158’’ πιο γρήγορος από τον δεύτερο Romano Fenati, ο οποίος πλήρωσε ένα λάθος του στην τελευταία στροφή και είχε πτώση.

 

Λίγο πιο πίσω, συμπληρώνοντας την πρώτη τριάδα, έχουμε τον επικεφαλής της Moto3 Albert Arenas που είναι το φαβορί για τον Τίτλο της κατηγορίας.

 

Ο Jaume Masia είχε ξεκινήσει δυνατά το 55λεπτο, όμως ο Ισπανός έκανε το λάθος στην 14η στροφή, εκεί όπου έπεσε με τον ίδιο τρόπο νωρίτερα ο Stefano Nepa.

 

Ο Ιταλός έγινε ο πρώτος οδηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που πέφτει στην πίστα που βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα μακριά από το λιμάνι του Portimao.

 

Στο ίδιο ακριβώς σημείο, ο άλλος διεκδικητής του Τίτλου, ο Ai Ogura, είχε μια πολύ δύσκολη στιγμή αλλά κατάφερε να σώσει την πτώση.

 

Δέκα περίπου λεπτά πριν το τέλος ο Romano Fenati είχε την πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά 1,2’’ από τον δεύτερο!

 

Ωστόσο ο Masia τον νίκησε στο τέλος και παρά το ότι ο Fenati επέστρεψε, δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο από την 2η θέση.

 

Πίσω από τον Albert Arenas ήταν ο πολύ δυνατός στην πίστα της Valencia τις προηγούμενες εβδομάδες Sergio Garcia.

 

Ακολουθούν τρεις ΚΤΜ με πρώτο τον Andrea Migno (5ος) και πίσω του τους Fernandez και Oncu, με τους 13 πρώτους να είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Πέρα από τον Arenas, οι άλλοι δυο διεκδικητές του Τίτλου ήταν αρκετά πιο πίσω, με τον Ai Ogura μόλις 26ο (1,9’’ από την κορυφή) και τον Tony Arbolino 11ο.

Επόμενο άρθρο »

Portimao MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

9 διαφορετικοί νικητές μέχρι τώρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα