• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Έπρεπε να βάλω το σκληρό μπροστά
Ήταν στο όριο όμως και ήρθε η πτώση
Νέα 13/11/2020 - 21:22

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της μεγάλης κατηγορίας, Joan Mir, δεν ήταν ανάμεσα στους δέκα πρώτους με το τέλος των ΕΔ1.

 

Ο Ισπανός είχε μια πτώση με αρκετά χιλιόμετρα στην 4η στροφή της πίστας κι έτσι στα τελευταία λεπτά που όλοι πίεζαν για χρόνο, εκείνος είχε τη 2η μοτοσυκλέτα στη διάθεσή του.

 

Ωστόσο, όπως συμβαίνει αρκετές φορές, με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα δεν είχε την ίδια αίσθηση κι έτσι δεν μπόρεσε να κατεβάσει άλλο το χρόνο του.

 

Επιπρόσθετα, το γεγονός ότι αύριο περιμένουμε πιο χαμηλές θερμοκρασίες στην πίστα, ο Joan Mir έπρεπε να δοκιμάσει το σκληρό ελαστικό μπροστά, το οποίο είχε όταν έπεσε.

 

«Σε γενικές γραμμές ήταν καλή μέρα», έλεγε ο Mir. «Έπεσα στις ΕΔ2 δοκιμάζοντας το σκληρό μπροστά και μ’ αυτές τις θερμοκρασίες ήταν στο όριο γι’ αυτό έπεσα».

 

«Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχα την ίδια αίσθηση με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα. Πάντως έχουμε περιθώριο να βελτιωθούμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

 

«Ξέρουμε ότι δεν είμαστε οι πιο γρήγοροι, αλλά ακόμα είναι Παρασκευή κι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Έπρεπε να δοκιμάσω σήμερα το σκληρό γιατί αύριο θα κάνει πιο κρύο».

 

«Έτσι έπρεπε να το δοκιμάσουμε. Αύριο θα έχουμε την ευκαιρία στις ΕΔ3 και στις ΕΔ4 να βελτιώσουμε το ρυθμό μας που δεν είναι και άσχημος».

 

Η άλλη Suzuki, αυτή του Alex Rins, ήταν μέσα στη δεκάδα με τον Ισπανό να ολοκληρώνει την ημέρα έχοντας τον 9ο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Rins είναι 37β πίσω από τον Joan Mir στη βαθμολογία και παρά το ότι οι δυο τους είναι στη μάχη για τον Τίτλο, ο Rins λέει ότι δεν υπάρχει άσχημο κλίμα στο γκαράζ.

 

«Το περιβάλλον είναι ευχάριστο στην ομάδα. Δεν υπάρχει άσχημη ατμόσφαιρα, που θα μπορούσε να υπήρχε όταν δυο οδηγοί παλεύουν για τον Τίτλο».

 

«Αυτό το ευχάριστο κλίμα προέρχεται απ’ ό,τι έχουμε χτίσει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια με τους μηχανικούς που είναι μαζί μας από την αρχή», έλεγε ο Rins.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Η Aprilia; Δεν ήταν ό,τι έπρεπε για μένα!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 2 Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα