• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Andrew Pitt: Έτοιμος για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό!
Φιλοδοξεί ν' ανεβάσει ψηλά την Reitwagen BMW
Νέα 24/02/2010 - 16:39

Έτοιμος, δηλώνει, να ριχτεί στη μάχη του Παγκοσμίου SBΚ του 2010, ο Αυστραλός αναβάτης. O Andrew Pitt φιλοδοξεί να κάνει την νεοϊδρυθείσα ομάδα Reitwagen BMW μια υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο.

 

Με δύο τίτλους World Supersport, αλλά και καλή εμφάνιση στις πρόσφατες δοκιμές, στις αποσκευές του, ο Pitt ξεκινάει τη χρονιά στα SBK, πάνω σε μια σχεδόν νορμάλ BMW S1000RR. Η μοτοσυκλέτα του φοράει standard κινητήρα και εξατμίσεις, όπως αποκάλυψε ο Pitt, ο οποίος πάντως θα προτιμούσε ο αγώνας του Phillip Island να ήταν αργότερα στη σεζόν:

“Είναι κρίμα που ο αγώνας αυτός είναι στην πρεμιέρα της σεζόν και όχι αργότερα, γιατί τα πάω καλά σε αυτήν την πίστα. Δεν τρέφω αυταπάτες για τον πρώτο αγώνα. Είναι δύσκολο να τα πάμε καλά έχοντας μόνο δύο μέρες δοκιμών. Πιστεύω πάντως ότι μπορούμε να πάρουμε μερικούς βαθμούς και μετά βλέπουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να χτυπήσουμε ακόμα και δεκάδα στο τέλος του πρωταθλήματος – αν βέβαια μπούμε και στην πεντάδα θα είναι ακόμα καλύτερα."

Ο Pitt, πριν υπογράψει με την Reitwagen BMW, ήταν σε συζητήσεις με την Suzuki για να τρέξει στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbikes (BSB), όμως προτιμά σαφώς την κατάσταση όπως διαμορφώθηκε τελικά:

“Αρχικά μιλούσα με κάποιες ομάδες για το BSB και μάλιστα ήμουν κοντά σε συμφωνία με την Suzuki. Όμως είχαμε κολλήσει σε κάποιες λεπτομέρειες – και τότε προέκυψε η Reitwagen BMW. Τα SBK είναι ο χώρος που μου αρέσει περισσότερο. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα εδώ – όμως μας περιμένει μπόλικη δουλειά.”

Andrew Pitt:
Andrew Pitt: ''Φιλοδοξώ να μπούμε στη δεκάδα το 2010''

Επόμενο άρθρο »

Χορηγός του Rossi, εμπλέκεται σε σκάνδαλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές Moto2: Ραντεβού στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα