• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απορρίφθηκε η ένσταση του Iannone!
Τέσσερα χρόνια αποκλεισμός για τον Ιταλό
Νέα 10/11/2020 - 16:33

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον Andrea Iannone, η έφεση του οποίου στο CAS απορρίφθηκε και όχι μόνο αυτό, αλλά άλλαξε και η αρχική ποινή του!

 

Ο Ιταλός δεν έχει αγωνιστεί φέτος σε κανέναν Αγώνα, αφού είναι τιμωρημένος από την αρχή της χρονιάς λόγω της υπόθεσης doping στο Grand Prix της Μαλαισίας πέρυσι.

 

Τον περασμένο Μάρτιο η FIM του επέβαλε ποινή αποκλεισμού 18 μηνών, με τον Iannone να ισχυρίζεται ότι πήρε άθελά του την απαγορευμένη ουσία.

 

Έτσι ο Iannone, με την Aprilia στο πλευρό του, προσέφυγε στο CAS ενώ το ίδιο έκανε και η WADA, ο Παγκόσμιος Οργανισμός κατά του doping.

 

Αρχικά η απόφαση του CAS ήταν να ανακοινωθεί στα μέσα Οκτώβρη, ωστόσο καθυστέρησε και τελικά δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα.

 

Το CAS απέρριψε τα επιχειρήματα του Andrea Iannone και του επέβαλε τη μέγιστη δυνατή ποινή τιμωρίας, τα τέσσερα χρόνια αποκλεισμού.

 

Η ποινή αυτή ξεκινά από τις 17 Δεκέμβρη του 2019 και όπως καταλαβαίνει κανείς, σημαίνει το τέλος της καριέρας του 31χρ. αναβάτη.

 

Το CAS έκρινε ότι ο Ιταλός δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι κατά λάθος έφαγε το μολυσμένο κρέας στην Μαλαισία.

 

Επιπλέον, οι δικηγόροι του Iannone και ο ίδιος δεν ήταν σε θέση, τελικά, να αποδείξουν ότι υπήρχε γενικότερο πρόβλημα στην περιοχή με μολυσμένα τρόφιμα.

 

Η ποινή αυτή σημαίνει ότι η Aprilia θα πρέπει να αναζητήσει αντικαταστάτη για τον Ιταλό, με πρώτο στη λίστα το όνομα του Cal Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: αν η Yamaha δουλέψει καλά και στη σωστή κατεύθυνση...

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν επιστρέφει φέτος ο Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα