• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέες εξετάσεις για Crutchlow
Ένοιωσε κάτι να «σπάει» στον ώμο του
Νέα 26/10/2020 - 15:31

Αρκετά ανήσυχος ήταν μετά το τέλος του δεύτερου Αγώνα στην Aragon ο Cal Crutchlow.

 

Ο λόγος δεν ήταν η 11η θέση που πήρε τελικά, αλλά το γεγονός ότι μετά από έξι γύρους ένοιωσε σαν κάτι να σπάει στον δεξί του ώμο.

 

Δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς συνέβη και θα κάνει εξετάσεις την Δευτέρα για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην περιοχή αυτή.

 

«Δυστυχώς περίπου στον 6ο γύρο ένοιωσα σαν κάτι να σπάει στο δεξί μου ώμο. Είναι κάτι που με ανησυχεί αρκετά», έλεγε ο Cal.

 

«Δεν ξέρω τι έγινε… τη στιγμή που έβαζα δύναμη για να κρατήσω το τιμόνι ένοιωσα ένα μεγάλο σπάσιμο στον ώμο. Πόνεσα πολύ και γι’ αυτό έκοψα. Μετά έφυγε ο πόνος από την αδρεναλίνη».

 

«Τώρα όμως πονάω και αύριο θα κάνω εξετάσεις».

 

Η φετινή χρονιά είναι γεμάτη τραυματισμούς για τον Cal Crutchlow, ο οποίος τραυμάτισε τον καρπό του και έχασε τον Αγώνα στην Jerez.

 

Στη συνέχεια, τον Αύγουστο, έκανε εγχείριση για arm-pump που του δημιούργησε παρενέργειες και έχασε τους 2 Αγώνες στο Misano.

 

Και τώρα έρχεται το πρόβλημα με τον ώμο, το οποίο πάντως δεν ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Βρετανού, ο οποίος δεν κατάφερε να δείξει τελικά τη δυναμική του στην πίστα.

 

«Από την πρώτη στιγμή έβλεπα ότι οι άλλοι είχαν καλύτερη επιτάχυνση, ενώ το δικό μου πίσω ελαστικό είχε μεγάλη πτώση».

 

«Το δράμα μου λοιπόν δεν ήταν ο ώμος, αλλά η επιλογή του μαλακού πίσω ελαστικού. Έπρεπε να βάλω τη μεσαία γόμα… με το μαλακό δεν είχα το ρυθμό και είναι απογοητευτικό».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έκανα λάθος νεοφερμένου

« Προηγούμενο άρθρο

Τιμωρία για Brad Binder

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα