• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Απογοητευμένος ο Biaggi
«Χρειαζόμαστε δουλειά ακόμα...»
Νέα 22/02/2010 - 14:28
Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Max Biaggi από τα αποτελέσματα των 2ήμερων δοκιμών που έγιναν στο Phillip Island, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος Ιταλός, που ήταν οχτώ δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός από τον ταχύτερο αναβάτη των δοκιμών, Michael Fabrizio, τονίζει ότι η RSV4 υστερεί σημαντικά σε κάποιους τομείς και πως χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα.

«Χρειαζόμαστε δουλειά ακόμα. Ειλικρινά περιμένω κάτι παραπάνω, να είμαστε δηλαδή καλύτεροι από το σημείο που ήμασταν στο τέλος της περσινής σεζόν. Αυτή είναι μια πίστα περίπλοκη για τη μοτοσυκλέτα μας και δεν είδα κάποια βελτίωση. Εξακολουθούμε να έχουμε προβλήματα με την άσφαλτο που αποκολλείται όπου η μοτοσυκλέτα δεν συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε. Επιπλέον υποφέρουμε στη φάση της επιβράδυνσης όπου χρειάζεται να αμβλύνουμε τους κραδασμούς και τις αναπηδήσεις που υπάρχουν στις εισόδους των στροφών», δήλωσε ο «Ρωμαίος Αυτοκράτορας» που συνέχισε αναφερόμενος στον νέο κινητήρα της Aprilia: «Είναι καλός αλλά δεν κάνει τη διαφορά. Τα προβλήματά μας δεν έχουν να κάνουν με την ιπποδύναμη. Σε αυτές τις δοκιμές πήραμε λάθος κατεύθυνση. Θα αλλάξουμε κάποια πράγματα και θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Ερωτηθείς για τα νέα λάστιχα που έχει ετοιμάσει η Pirelli, ο Biaggi είπε: «Δεν μου έκαναν μεγάλη εντύπωση. Θα έπρεπε να τα είχαμε δοκιμάσει νωρίτερα για να δώσουμε στην Pirelli απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες για να δουλέψουν οι τεχνικοί. Τώρα πρέπει να δεχθούμε αυτά που έχουν ετοιμάσει».

Επόμενο άρθρο »

Rizla Suzuki: Έρχεται ο νέος κινητήρας

« Προηγούμενο άρθρο

SBK - Δοκιμές Phillip Island: Ταχύτερος, τελικά, ο Michel Fabrizio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα