• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: «Στον αγώνα θα είναι διαφορετικά»
Ο Ισπανός δηλώνει ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχει γίνει στη Ducati του
Νέα 21/02/2010 - 13:33

Ο Carlos Checa δείχνει πανέτοιμος και ιδιαίτερα δυνατός ενόψει του πρώτου γύρου της χρονιάς που θα διεξαχθεί στις 28 του μηνός στην πίστα του Phillip Island.

Ο έμπειρος Ισπανός που φέτος οδηγεί μια Ducati 1198 της Althea Racing, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης μέρας δοκιμών στο Phillip Island σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

«Δεν περιμέναμε τέτοια απόδοση από τόσο νωρίς και κυρίως σε αυτήν την πίστα, κάτι που δεν είναι εύκολο. Γνωρίζουμε όμως ότι η Ducati μπορεί να δουλέψει αρκετά καλά εδώ και ήρθαμε στο Phillip Island έχοντας κάνει πολύ καλή δουλειά στη Βαλένθια. Η ομάδα έχει κατανοήσει καλά τη μοτοσυκλέτα και με έχουν βοηθήσει να καταλάβω πως να την οδηγώ σωστά. Η αίσθηση του ναοδηγείς την 1198 είναι ιδιαίτερη και μέχρι στιγμής είναι μια καλή εμπειρία να την οδηγείς», είπε ο 37χρονος αναβάτης με τις 2 νίκες στο sBK (σ.σ. Miller Park, 2008) και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί στη Βαλένθια οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες. Εδώ χρησιμοποιήσα με τον καλύτερο τρόπο τη μαλακή γόμα, κάτι που δεν είχα καταφέρει στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα και ήρθε ο καλός χρόνος. Τώρα θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στο ρυθμό αγώνα».

όσο για τις προσδοκίες του; «Σίγουρα στον αγώνα οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές αλλά η βάση που έχουμε είναι καλή και μόνο να βελτιωθούμε μπορούμε. Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι το γεγονός ότι έχουμε χάσει λίγο σε ταχύτητα. Σε κάποιες πίστες αυτό μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το Phillip Island και έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Για την ιστορία, το 2008 στην πρώτη του σεζόν στα Superbike ο Checa είχε τερματίσει στη 2η θέση στο 2ο αγώνα του Phllip Island οδηγώντας μια Honda CBR1000RR.

Επόμενο άρθρο »

Ernesto Marinelli: Αναβάτες, μοτοσυκλέτες και ελαστικά, πάνε περίφημα

« Προηγούμενο άρθρο

SBK - Δοκιμές Phillip Island: Ο Checa πήρε το όπλο του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα