• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo μας ενημερώνει για την κατάστασή του μέσω social media
Facebook και Twitter μας φέρνουν πιο κοντά...
Νέα 20/02/2010 - 12:15
Καλώς η κακώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Από το «must» Facebook μέχρι το πιο «ψαγμένο» Twitter η επικοινωνία έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο αφού ανά πάσα στιγμή μπορείς να ενημερώνεις φίλους, γνωστούς, σχετικούς και άσχετους για τις δραστηριότητές σου.

Τα social media είναι ευρέως διαδομένα στο χώρο του αθλητισμού και εξαίρεση δεν αποτελούν οι αναβάτες των MotoGP που έχουν φτιάξει τα δικά τους προφίλ.

Ο Nicky Hayden για παράδειγμα μας ενημερώνει μέσω Twitter την κατάσταση του εγχειρισμένου χεριού του, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Jorge Lorenzo ο οποίος τουλάχιστον μια φορά τη μέρα στέλνει tweets για τις δραστηριότητές του και την κατάσταση της υγείας του.

O Ισπανός που έσπασε το δεξί του μετακάρπιο κατά τη διάρκεια προπόνησης με μοτοσυκλέτα motocross και κινδυνεύει να πάει στον πρώτο αγώνα της χρονιάς έχοντας χάσει τις 2 από τις 3 δοκιμές εξέλιξης, βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας και κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση του τραυματισμένου χεριού του βελτιώνεται.

«Καλημέρα! Σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο. Είναι ώρα να χαλαρώσω και να διασκεδάσω τη ζωή μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους. Κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση του χεριού μου βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Έτσι λοιπόν ελπίζω ότι θα μπορέσετε να με δείτε ξανά σε δράση σε μερικές εβδομάδες!!!», γράφει στο τελευταίο του μήνυμα που δημοσιεύτηκε το Σάββατο το πρωί ο αναβάτης της Fiat Yamaha.

Ο «Por Fuera» θα απουσιάσει από τις επόμενες δοκιμές που θα γίνουν στη Sepang 24-26 του μηνός και στόχος του είναι να προλάβει τις δοκιμές του Κατάρ -τις τελευταίες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος-, που θα διεξαχθούν 17-19 Μαρτίου, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται δύσκολο.

O Jorge Lorenzo στο Twitter
O Jorge Lorenzo στο Facebook

Επόμενο άρθρο »

Nicky Hayden:"Έβγαλα τα ράμματα και είμαι πανέτοιμος!"

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: O Francesco Guidotti team-manager της Aprilia Alitalia Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα