• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει ο Lorenzo στην Aragon2;
Ως αντικαταστάτης του Rossi
Νέα 15/10/2020 - 00:00

O Valentino Rossi θα παρακολουθείται καθημερινά και θα κάνει τεστ για να βλέπουν οι γιατροί του το τι γίνεται με τον Covid-19 στον οποίο αποδείχτηκε θετικός σήμερα 15/10 το απόγευμα. Δυστυχώς και ο ίδιος προβλέπει ότι μάλλον θα χάσει και το επόμενο GP στην πίστα της Aragon, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος της επιστροφής του Jorge Lorenzo στην ενεργό δράση ενός Αγώνα MotoGP, αφού η Yamaha είναι υποχρεωμένη από τον κανονισμό να αντικαταστήσει τον Rossi στον επόμενο Αγώνα. Μάλιστα ο Ισπανός δοκιμαστής της Yamaha έκανε πρόσφατα δοκιμές στην Πορτογαλική πίστα του Πορτιμάο με την Μ1 (από όπου και η φωτογραφία του άρθρου), αλλά ήταν πολύ αργός, μετά από σχεδόν 9 μήνες απραξίας. 

Σίγουρα οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει και μπορεί τις επόμενες ώρες να μάθουμε αν τελικά θα γίνει έτσι. Οι άλλες εναλλακτικές της Yamaha είναι ο περσινός δοκιμαστής της Jonas Folger που έχει ενεργό δράση στο Γερμανικό Πρωτάθλημα SBK, o Loris Baz που αυτήν την εβδομάδα θα τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο WSBK, αλλά και οι δύο οδηγοί της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha στα WSBK, o Michael Van Der Mark και o Toprak Razgatlioglu. 

Σε περίπτωση άρνησης του Lorenzo, o Baz είναι ο οδηγός με την περισσότερη εμπειρία στο MotoGP, αλλά και η περίπτωση των Ιαπώνων δοκιμαστών Nozane και Νakasuga, δεν μπορεί να μην αναφερθεί.

Περισσότερα αύριο από τον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη που βρίσκεται ήδη στην πίστα της Αραγωνίας.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon 1 Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικός στον Covid-19 ο Valentino Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα