• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ευκαιρίες» για Dovi και Petrux
Στο Grand Prix της Aragon αυτό το Σ/Κ
Νέα 15/10/2020 - 15:10

Αισιόδοξοι φτάνουν οι δυο αναβάτες της Ducati στην Aragon, όπου θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ ο πρώτος από τους δυο Αγώνες στην Ισπανία.

 

Ο μεν Petrucci επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ ο Andrea Dovizioso κέρδισε έδαφος στη μάχη για τον Τίτλο, κατακτώντας την 4η θέση στη Γαλλία.

 

Μπορεί η Aragon να μην είναι μια πίστα που ταιριάζει πολύ στις Ducati, ο Dovi είναι αισιόδοξος για τους δυο Αγώνες που θα γίνουν εκεί.

 

«Αυτοί οι δυο Αγώνες θα είναι πάρα πολύ σημαντικοί για το Πρωτάθλημα», σχολίαζε ο Ιταλός. «Πέρυσι είχα καταφέρει ν’ ανέβω στο βάθρο εκεί».

 

«Μπορεί να μην ταιριάζει πολύ στην Ducati, όμως θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και φέτος, ειδικά αν εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα της μοτοσυκλέτας μας».


«Το Πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτό και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά ανά Αγώνα για να πετύχουμε το στόχο μας».

 

Μέχρι και πριν το Le Mans, ο Danilo Petrucci δεν είχε καταφέρει να πάρει κάτι καλύτερο από την 7η θέση σε Αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

 

Οι λύσεις όμως για τον Ιταλό λειτούργησαν υπέρ του και τώρα, στην Aragon, είναι αποφασισμένος να δείξει ότι δεν ήταν το βρεγμένο που τον ώθησε να πάρει τους 25β στη Γαλλία.

 

«Η νίκη αυτή σίγουρα μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και μας κάνει αισιόδοξους για τους επόμενους Αγώνες», έλεγε ο Petrux.

 

«Αφού ξεπέρασα τις δυσκολίες θέλω τώρα να συνεχίζω να βελτιώνομαι. Ελπίζω να συνεχίζω να έχω την ίδια θετική αίσθηση που είχα στην Γαλλία».

 

«Είμαι βέβαιος ότι θα τα πάμε καλά και στους 5 τελευταίους Αγώνες. Θα πρέπει να είμαστε καλοί στο να καταλαβαίνουμε τη συμπεριφορά των ελαστικών».

 

«Κι αυτό έτσι ώστε να μπορούμε να ξεκινάμε από μια καλή βάση ήδη από την Παρασκευή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Επόμενο άρθρο »

Θετικός στον Covid-19 ο Valentino Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix: Παράδειγμά μας η KTM!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα