• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marc δεν επιστρέφει στην Aragon
Συνεχίζει στη θέση του ο Stefan Bradl
Νέα 15/10/2020 - 10:11

Ο Marc Marquez επέλεξε – όπως ήταν αναμενόμενο – να μην συμμετάσχει στο Grand Prix της Aragon αυτό το Σ/Κ, για τον 11ο Γύρο της χρονιάς.

 

Έτσι η μεγάλη αποχή του από τους Αγώνες, λόγω τραυματισμού, θα συνεχιστεί χωρίς επισήμως να γνωρίζουμε μια ημερομηνία πιθανής επιστροφής του.

 

Παρά την απουσία του, στο προσκήνιο για την Honda θα είναι ένας άλλος Marquez, ο Alex, ο οποίος τα πήγε περίφημα στον προηγούμενο Αγώνα στο Le Mans.

 

Ο «μικρός» Marquez θα προσπαθήσει μέσα στην πατρίδα του να επαναλάβει μια ακόμα δυνατή εμφάνιση, αυτή τη φορά όπως όλα δείχνουν στο στεγνό.

 

«Ήταν ωραίες αυτές οι ημέρες μετά το Le Mans και θέλω πάλι να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης», είπε ο Alex Marquez.

 

«Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πατήσουμε το reset και να επιστρέψουμε στη δουλειά στην Aragon».

 

«Ο βασικός τομέας στον οποίο πρέπει να δουλέψουμε παραμένουν οι κατατακτήριες, αφού έχουμε δείξει καλά στοιχεία σε ρυθμό Αγώνα και κάθε φορά είμαστε και καλύτεροι».

 

«Θα δούμε και τι καιρό θα έχουμε εκεί. Ειδικά το πρωί θα κάνει πολύ κρύο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό Σ/Κ».

 

Το HRC επιβεβαίωσε ότι τη θέση του Marc Marquez θα πάρει και για τους δυο Αγώνες στην Aragon ο Stefan Bradl.

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Παράδειγμά μας η KTM!

« Προηγούμενο άρθρο

Η εγκατάλειψη ήταν αναπόφευκτη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα