• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Τελευταίος στην 1η στροφή!
Έμαθα πολλά στον Αγώνα
Νέα 13/10/2020 - 13:53

Έφτασε στο Le Mans με στόχο να κάνει το επόμενο βήμα και μετά την 6η θέση στο Montmelo, να κυνηγήσει ένα ακόμα βάθρο φέτος.

 

Ωστόσο η πραγματικότητα για τον Pecco Bagnaia ήταν διαφορετική, αφού ο Ιταλός δεν κατάφερε στις δύσκολες συνθήκες κάτι καλύτερο από την 13η θέση.

 

«Είχα κάποια προβλήματα στον Αγώνα», έλεγε την Κυριακή ο οδηγός της Pramac.

 

«Την Παρασκευή είχαμε πάρα πολύ καλή αίσθηση στο βρεγμένο. Όμως ο Αγώνας ξεκίνησε πολύ άσχημα και ήδη στην 1η στροφή έχασα πολλές θέσεις».

 

«Κάποιος φρέναρε πιο νωρίς και χρειάστηκε να αντιδράσω κατάλληλα, με αποτέλεσμα να πέσω στην τελευταία θέση».

 

«Στη συνέχεια όμως είχα καλή αίσθηση και κατάφερα να σκαρφαλώσω έως την 10η θέση. Ωστόσο στους τελευταίους 10 γύρους κάτι έγινε και ήταν περίεργο».

 

«Δεν έφταιγε το ελαστικό. Δεν είχα φθορά… κάτι έγινε όμως. Δεν έχω και πολλά να πω μετά από μια τέτοια εμφάνιση. Ειδικά μετά την αίσθηση που είχα την Παρασκευή».

 

Τον ρώτησαν αν τελικά η επιλογή των ελαστικών έπαιξε ρόλο για τον Ιταλό. O Pecco είχε επιλέξει το μεσαίο μπροστά και το μαλακό πίσω, ακριβώς την ίδια επιλογή με τον Petrucci.

 

«Δεν έχουν μεγάλη διαφορά τα δυο. Έβαλα το μεσαίο γιατί είναι καλύτερο για το στυλ μου. Το πρόβλημα όμως δεν ήταν το ελαστικό».

 

«Αυτός ήταν ο πρώτος μου Αγώνας στο βρεγμένο και στο κάτω-κάτω ήταν μια πολύτιμη εμπειρία. Έμαθα πολλά που θα μου χρειαστούν για το υπόλοιπο της σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: Είμαι 2 φορές Πρωταθλητής!

« Προηγούμενο άρθρο

«Πλήρωσε» το λάθος του ο Dovi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα