• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρίσκαρε κι έχασε χωρίς τα ηλεκτρονικά o Vinales!
«Τουλάχιστον έχασα 1β από τον Fabio»
Νέα 13/10/2020 - 09:58

Στο τέλος έχασε την 9η θέση από τον Fabio Quartararo κι αυτό, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, είναι το μόνο θετικό για τον Maverick Vinales από το χτεσινό Αγώνα.

 

Ο Ισπανός δεν ήταν καλός στο βρεγμένο, όπως όλες οι Yamaha άλλωστε, αλλά κρατάει το γεγονός ότι έχασε μόλις 1β στη μάχη για τον Τίτλο από τον Fabio.

 

«Θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία στην Aragon. Εδώ ήταν εύκολο να κάνεις το λάθος. Το ελαστικό μπροστά παραήταν μαλακό. Επιπλέον είχα στο μυαλό μου τους βαθμούς».

 

«Αυτός ο Αγώνας δεν θα μετρήσει και πολύ για τον Τίτλο. Ναι, είναι αλήθεια ότι ήταν καλή ευκαιρία, αλλά στο τέλος έχασα μόνο 1β από τον Fabio».

 

Για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα η εκκίνησή του ήταν πραγματικά εφιαλτική, αφού από την 5η θέση στο grid έπεσε στην προτελευταία (!!) στον πρώτο γύρο!

 

«Το θέμα είναι ότι άλλαξα τον τρόπο εκκινήσεων. Ξεκίνησα χωρίς καθόλου ηλεκτρονικά. Είχα κάνει μερικές δοκιμές πριν και όλα δούλευαν σωστά».

 

«Όμως στον Αγώνα δεν τα κατάφερα… θα ξαναδοκιμάσω στην Aragon».

 

Πραγματικά μετά και από αυτόν τον Αγώνα, σου έρχονται στο νου τα λόγια του Marc Marquez, που έλεγε ότι φέτος είναι σαν κανείς να μην θέλει τον Τίτλο!

 

«Το θέμα είναι ότι η Yamaha στο βρεγμένο δεν τα πάει καλά. Ειδικά όταν είσαι με άλλους. Όταν είσαι μόνος σου είναι άλλο θέμα».

 

«Στο τέλος προτίμησα να περάσω τον Mir και να μην ρισκάρω με τον Fabio για να μην πέσω. Φέτος έχει αποδειχθεί ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν».

 

«Τώρα έρχονται πάρα πολύ καλές πίστες… η Aragon και η Valencia. Θα φτάσουμε εκεί με όλο τον ενθουσιασμό του κόσμου!»

Επόμενο άρθρο »

«Πλήρωσε» το λάθος του ο Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα