• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Valentino Rossi στην Petronas το 2021!
Μπήκαν οι υπογραφές στο συμβόλαιο
Νέα 26/09/2020 - 13:30

Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν στην δορυφορική ομάδα της Yamaha, την Petronas Racing.

 

Η ανακοίνωση – που άργησε χαρακτηριστικά – έγινε πριν από λίγα λεπτά στο paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που βρίσκεται αυτό το Σ/Κ στο Montmelo.

 

Ήταν κάτι αναμενόμενο, με τον Ιταλό να παίρνει τη θέση του Fabio Quartararo στην ομάδα, ο οποίος με τη σειρά του παίρνει τη θέση του Vale στην εργοστασιακή Yamaha.

 

Από την αρχή της σεζόν (στην Jerez) ήταν 99% σίγουρο – όπως έλεγε τότε ο Rossi – ότι θα συνέχιζε και τη νέα χρονιά στο MotoGP.

 

Αυτό το 1% ωστόσο απαίτησε πολύ χρόνο ώστε να διευθετηθεί, με τις τελικές λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του Ιταλού να ολοκληρώνονται λίγο πριν ξεκινήσει το GP στη Βαρκελώνη.

 

Την Πέμπτη μάλιστα, ο Vale αποχαιρέτησε τα μέλη της ομάδας του, όπως για παράδειγμα τον Alex Briggs που ήταν μαζί του σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

 

Προσπάθησε να τους φέρει στην Petronas, κάτι τέτοιο όμως δεν στάθηκε αρκετό. Μαζί του θα πάρει μόνο τον David Munoz (αρχιμηχανικός), τον Flamigni (τηλεμετρίστας) και Idalo Gavira (coach).

 

Ο Rossi υπέγραψε πριν από λίγο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και αν οι δυο πλευρές είναι ευχαριστημένες από τα αποτελέσματα, θα ανανεωθεί και για το 2022.

 

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη ρήτρα ανανέωσης δηλαδή. Το συμβόλαιο του Vale με την Petronas δεν είναι το κλασικό 1+1.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα