• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Moto3: ΕΔ3
Χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και καλοί χρόνοι!
Νέα 26/09/2020 - 11:40

Με μόλις 12ο C στον αέρα και στην άσφαλτο ξεκίνησαν οι ΕΔ3 της Moto3, παρ’ όλα αυτά προς το τέλος είδαμε πολύ καλούς χρόνους από τους αναβάτες.

 

Τουλάχιστον είχε κοπάσει ο δυνατός αέρας που είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλους τους οδηγούς όλων των κατηγοριών.

 

Στα τελευταία πέντε λεπτά οι αναβάτες πίεσαν για έναν καλό χρόνο, με αποτέλεσμα ο Tony Arbolino να κάνει 1:48,635 και να πλησιάζει στα δυο δέκατα το ρεκόρ πίστας!

 

Πίσω του πήρε θέση ο Romano Fenati, η μοναδική μη Honda στις πρώτες θέσεις, στις οποίες κυριάρχησαν οι μοτοσυκλέτες της Honda.

 

Πέρα από τον Arbolino, με Honda αγωνίζονται και οι Jaume Masia, Sergio Garcia, Gabri Rodrigo και Dennis Foggia που πήραν τις θέσεις 3-6.

 

Πίσω τους αρχίζει μια σειρά από 6 KTM, με τον Andrea Migno να είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα του Αυστριακού εργοστασίου.

 

Ο Raul Fernandez ήταν ένας από τους τρεις οδηγούς που δεν βελτίωσαν σήμερα το πρωί το χρόνο τους και ήταν 8ος στις ΕΔ3, αλλά 3ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Στις 14 πρώτες θέσεις ήταν και οι Kaito Toba, Darryn Binder, Celestino Vietti, Ayumu Sasaki, Jeremy Alcoba και Filip Salac.

 

Δεν τα κατάφεραν όμως οδηγοί όπως ο Arenas, ο Ogura, o Antonelli (του ακυρώθηκε ο γρήγορος γύρος που τον έβαζε στην 14άδα) ή ο McPhee.

 

Αυτοί θα χρειαστεί να περάσουν από τις ΚΑΤ1 και να κυνηγήσουν εκεί μία από τις τέσσερεις πρώτες θέσεις.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Περίεργη Παρασκευή…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα