• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Stoner στη Sepang με το μυαλό στο 2009
Mε τον καλύτερο τρόπο θέλει να ολοκληρώσει το Πρωτάθλημα ο Casey Stoner, ο οποίος πάντως παραδέχεται ότι μυαλό του είναι αλλού αυτή τη στιγμή.
Νέα 14/10/2008 - 00:00
Mε τον καλύτερο τρόπο θέλει να ολοκληρώσει το Πρωτάθλημα ο Casey Stoner, ο οποίος πάντως παραδέχεται ότι μυαλό του είναι αλλού αυτή τη στιγμή.

Ο Αυστραλός έχει ήδη ξεκινήσει να σκέφτεται το 2009 και το πως θα μπορέσει να επιστρέψει στην κορυφή των motoGP.

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, με κάποια θετικά αποτελέσματα. Για να είμαι ειλικρινής όμως ο νους μου είναι στις δοκιμές που θα γίνουν στη Βαλένθια αμέσως μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος, όταν και θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τη δουλειά πάνω στη νέα Desmosedici», δήλωσε χαρακτηριστικά λίγα 24ωρα πριν τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς, που διεξάγεται στις 19 του μηνός στην πίστα της Sepang.

Ο νεαρός αναβάτης περιμένει πως και πως τις δοκιμές που θα ακολουθήσουν μετά το τέλος του Πρωταθλήματος στην πίστα της Βαλένθια, καθώς εκεί θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και πάλι την Desmosedici του 2009.

Αυτές οι δοκιμές είναι κρίσιμες καθώς με την ολοκλήρωσή τους, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 θα υποβληθεί σε εγχείρηση στον τραυματισμένο του καρπό που θα τον αφήσει τρεις μήνες εκτός δράσης.

Στη Βαλένθια λοιπόν θα πρέπει να δει που ακριβώς βρίσκεται η εξέλιξη της νέας μοτοσικλέτας και να δώσει στους μηχανικούς της Ducati πληροφορίες για τους τομείς που χρήζουν βελτίωσης.

Από κει και πέρα, ο Stoner αναφέρθηκε και στον αγώνα της Μαλαισίας λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρουν οι συνθήκες που θα επικρατούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου από τη στιγμή που έχει βρει ένα καλό set-up τόσο για το στεγνό όσο και για το βρεγμένο: «Στους δυο τελευταίους αγώνες καταφέραμε να βρούμε καλό ρυθμό για το στεγνό, δυσκολευτήκαμε όμως λίγο στο βρεγμένο. Νομίζω ότι βρήκαμε ένα καλό set-up και για βρεγμένο στην Αυστραλία, οπότε δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στη Sepang ό,τι συνθήκες και αν επικρατούν. Mου αρέσει η πίστα και έχω καλές αναμνήσεις γιατί έχω νικήσει σε αυτήν και στις τρεις κατηγορίες».

Για την ιστορία, ο Stoner μετράει τρεις νίκες στην πίστα της Sepang (2004-125cc, 2005-250cc και 2007-MotoGP).

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Ρισκάρω την καριέρα μου με την εγχείρηση»

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποίηση στη Ducati για την πρόσληψη του Hayden

Χορηγοί