• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CICOGNANI: Ο νέος Project Manager της Marlboro Ducati
Ο Ιταλός μιλάει για τη δουλειά και τους στόχους του για το 2010
Νέα 12/02/2010 - 09:24

Ο ΙΤΑΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2010

 

Όπως είναι γνωστό, σημαντικές ανακατατάξεις έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της ομάδα Marlboro Ducati, μετά τη φυγή του Livio Suppo. Το ρόλο του αρχηγού της ομάδας έχει αναλάβει πλέον ο Vittoriano Guareschi και ο Alessandro Cicognani πήρε τη θέση του Project Manager. Οι δύο άντρες θα δουλέψουν μαζί το 2010 ώστε να βοηθήσουν τον Casey Stoner να ξαναφέρει τον Τίτλο στην Bologna και τον Nicky Hayden να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του.

 

"Συνεργάζομαι με την Ducati από το 2000, όταν η Ducati Corse δημιουργήθηκε και έχω εργαστεί σε διάφορα πόστα. Στη συνέχεια, βρέθηκα πολύ κοντά με τον Livio Suppo, τον Filippo Preziosi καθώς και τον Claudio Domenicali (Γενικός Διευθυντής της Ducati)", δήλωσε ο Cicognani. "Όταν λοιπόν ο Livio αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, η Ducati μου έδωσε την ευκαιρία να αναλάβω το ρόλο του project manager. Έχω πολύ σοβαρά κίνητρα για να πετύχω και έχω πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που έχω αναλάβει."

Ducati
Ducati

 

Ο Ιταλός πρόσθεσε: "Πάντα ήμουν οπαδός των MotoGP. Ακόμα θυμάμαι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Marco Lucchinelli το 1981. Είχα πάθος με το motorsport από μικρός και με δύο αλλά και με τέσσερις τροχούς. Προέρχομαι από την Ιταλία, μια χώρα που έχει βγάλει πολλούς αναβάτες, καθώς και μεγάλους κατασκευαστές, όπως η Ferrari και η Ducati. Θα έλεγα ότι μέσα στις φλέβες μου κυλάει βενζίνη και όχι αίμα!"

 

Με τη φυγή του Suppo, η διοίκηση της εργοστασιακής ομάδας έχει αναθεωρηθεί ριζικά. Ιδού τι έχει να δηλώσει ο Cicognani για τη συνεργασία του με τον Guareschi: "Ο Vittoriano έχει έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ομάδα, διότι θα είναι τα αυτιά και η φωνή τον αναβατών. Ο σύνδεσμός τους με τους μηχανικούς. Πιστεύω ότι πραγματικά θα βοηθήσει στην επικοινωνία των δύο πλευρών, στην κατανόηση και στη βελτίωση της αίσθησης της μοτοσυκλέτας. Ο Vittoriano έχει τεράστια εμπειρία σαν αναβάτης δοκιμών και σίγουρα είναι ο πλέον κατάλληλος για τη συγκεκριμένη δουλειά. Χαρίς σε αυτόν, η Ducati έχει να επιδείξει σημαντικά επιτεύγματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τα τελευταία 8 χρόνια."

 

"Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε δύο πολύ δυνατούς αναβάτες. Έχουμε μια μοτοσυκλέτα που μέχρι τώρα λειτουργεί καλά, οπότε νομίζω ότι το πακέτο έχει ικανοποιητικές προδιαγραφές. Ελπίζω κι εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε το κάτι παραπάνω, ώστε να κατακτήσουμε το φετινό Πρωτάθλημα", ολοκλήρωσε ο Cicognani.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο LORENZO ζητάει περισσότερη συμμετοχή στην εξέλιξη της Μ1

« Προηγούμενο άρθρο

O NICKY HAYDEN έκανε εγχείρηση στο δεξί χέρι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα