• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρωτοφανής επίθεση Puig σε Hayden!
Tώρα που ο Nicky Hayden αποχωρεί από την Repsol Honda, ο μάνατζερ του Dani Pedrosa, Alberto Puig βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει την επίθεσή του προς τον Αμερικανό αναβάτη.
Νέα 09/10/2008 - 00:00
Tώρα που ο Nicky Hayden αποχωρεί από την Repsol Honda, ο μάνατζερ του Dani Pedrosa, Alberto Puig βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει την επίθεσή του προς τον Αμερικανό αναβάτη.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Hayden μπορεί να ενοχλήθηκε γιατί τώρα δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες από τα δεδομένα και την τηλεμετρία της μοτοσυκλέτας του Dani», σχολίασε με ειρωνεία ο 41χρονος Puig και πρόσθεσε: «Με αυτές τις πληροφορίες ήταν σε θέση να βελτιώσει την οδήγησή του, καθώς είχε όλες τις αναφορές και τα στοιχεία του Ντάνι και τώρα πια δεν μπορεί να τα χρησιμοποιεί. Το μόνο που έκανε ήταν να αντιγράφει τα στοιχεία και τις ρυθμίσεις αφού ποτέ δεν ήξερε πως να "στήνει" μια μοτοσυκλέτα. Ένας επαγγελματίας αναβάτης δεν μπορεί να παραπονιέται γιατί δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα και τις πληροφορίες του άλλου αναβάτη. Δεν είναι δουλειά του άλλου αναβάτη να κάνει τη μοτοσυκλέτα του να δουλέψει όσο καλύτερα γίνεται. Όλοι γνωρίζουν ότι μια αγωνιστική ομάδα δεν λειτουργεί όπως μιας ποδοσφαιρική. Υπάρχουν δυο αναβάτες, αλλά ο καθένας δουλεύει για τον εαυτό του και το εργοστάσιο υποστηρίζει αυτόν που έχει τα καλύτερα αποτελέσματα και την καλύτερη ευκαιρία να στεφθεί Πρωταθλητής. Γιατί μόνο ένας αναβάτης νικάει. Έτσι ήταν ανέκαθεν και έτσι θα είναι πάντα. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο, λέει ψέματα απλά για να είναι αρεστός».

Και η επίθεση του Puig συνεχίζεται: «Ειλικρινά και χωρίς να προσπαθώ να προσβάλλω κανέναν, ποτέ δεν υπήρξε αντιπαλότητα μέσα στο γκαράζ. Ο Nicky κατέκτησε το Πρωτάθλημα όταν ο Dani ήταν στην πρώτη του χρονιά στα motoGP. Έκτοτε δεν υπάρχει αντιπαλότητα γιατί αυτός (ο Hayden δηλαδή) δεν είχε καλά αποτελέσματα. Ο Dani μόνος του απέκτησε εμπειρία σε αυτήν την κατηγορία και ο Nicky ήταν πάντα πίσω του. Στην πραγματικότητα ο Nicky δεν υπήρξε ποτέ σοβαρός αντίπαλος».

Ο Hayden φεύγει, ο Dovizioso έρχεται. Μόνο που ο Ιταλός δείχνει πιο ...υποψιασμένος για το τι πρόκειται να συναντήσει στο HRC καθώς πρόσφατα δήλωσε πως περιμένει μια πολύ δύσκολη συνεργασία με το δίδυμο Pedrosa-Puig. «Έχει δείξει πίστη στο εργοστάσιο και τώρα ήρθε η στιγμή για την τέλεια κίνηση. Όσο για το πόσο θα μας επηρεάσει εμάς αυτό; Πραγματικά δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά και δεν θα επηρεάσει τον τρόπο δουλειάς μας. Θα είναι άλλος ένας αντίπαλος για μας μέσα στην πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbikes o Guintoli

« Προηγούμενο άρθρο

O Dr. Costa προειδοποιεί τον Stoner για την εγχείρηση

Χορηγοί