• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dr. Costa προειδοποιεί τον Stoner για την εγχείρηση
Τρεις διαφορετικοί ορθοπεδικοί που εξέτασαν τον Stoner ξεκαθάρισαν πως η εγχείρηση είναι επιβεβλημένη, όμως ο Dr. Claudio Costa, της Clinica Mobile, έχει άλλη άποψη.
Νέα 08/10/2008 - 00:00
O λόγος που ο Casey Stoner καθυστερεί να υποβληθεί σε εγχείρηση στον τραυματισμένο αριστερό του καρπό είναι γιατί πρώτα θέλει να δοκιμάσει την GP9 ώστε να διαπιστώσει σε ποιο σημείο βρίσκεται η εξέλιξη της μοτοσικλέτας μιας και από την στιγμή που θα κάνει την επέμβαση, θα χρειαστεί να μείνει τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός δράσης.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα σχετικά με το κατά πόσο απαραίτητη είναι αυτή η επέμβαση στο σκαφοειδές του αριστερού του καρπού.

Τρεις διαφορετικοί ορθοπεδικοί που τον εξέτασαν ξεκαθάρισαν πως η εγχείρηση είναι επιβεβλημένη, όμως ο Dr. Claudio Costa, της Clinica Mobile, έχει άλλη άποψη.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός των αναβατών των motoGP τόνισε ότι η εγχείρηση εμπεριέχει ρίσκο.

«Αν ο Stoner καταφέρνει να οδηγεί τόσο καλά όπως έκανε την Κυριακή στο Phillip Island, τότε ίσως είναι ρίσκο να κάνει την επέμβαση», είπε ο Dr. Costa στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport και εξήγησε: «Υπάρχει ρίσκο γιατί είναι μια περιοχή όπου η παροχή αίματος είναι ελάχιστη και υπάρχει η πιθανότητα το κόκαλο να μην ανοικοδομηθεί μόνο του. Κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που συνέβη στην περίπτωση του Kevin Schwantz και του Doriano Romboni που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν».

Ο Stoner πάντως έχει πάρει την απόφασή του και δεν την αλλάζει. «Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να κάνω την εγχείρηση γιατί σε άλλη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος για την καριέρα μου. Ο Dr. Costa έχει άλλη άποψη. Τον σέβομαι για όλα όσα έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει για μας τους αναβάτες, αλλά έχω ήδη πάρει την απόφασή μου. Θα κάνω την εγχείρηση στην Ιταλία, μετά τις δοκιμές της Valencia», είπε χαρακτηριστικά ο 23χρονος Αυστραλός.

Επόμενο άρθρο »

Πρωτοφανής επίθεση Puig σε Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ 2009

Χορηγοί