• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Απλά κράτα το ρυθμό σου»
Ο αλάνθαστος Morbido έσπασε το ρόδι!
Νέα 13/09/2020 - 21:18

Μπορεί να χρειάστηκε λίγος παραπάνω χρόνος απ’ ότι ίσως θα περίμενε και ο ίδιος, ωστόσο η πρώτη νίκη του Franco Morbidelli ήρθε με εμφατικό τρόπο σήμερα.

 

Ο Ιταλός, με τις Βραζιλιάνικες ρίζες, πήρε το προβάδισμα από την αρχή του Αγώνα και το κράτησε μέχρι το τέλος, για να γίνει ο 5ος διαφορετικός νικητής σε διάστημα 6 Grand Prix!

 

Την ώρα που ο ομόσταυλός του είχε έναν εφιαλτικό Αγώνα με δυο πτώσεις, ο Franky έπαιρνε μια τρομερή νίκη, κάνοντας έναν αλάνθαστο Αγώνα.

 

«Ο Αγώνας ήταν ωραίος. Κάναμε καλή εκκίνηση και στην αρχή ένοιωθα την πίεση του Vale», έλεγε μετά το τέλος του Grand Prix ο Franco Morbidelli.

 

«Κατάλαβα ότι αρχίζαμε και απομακρυνόμασταν κι ήλπιζα να μην αρχίσουμε τις μάχες μεταξύ μας. Μετά, προς έκπληξή μου, είδα ότι έκανα διαφορά».

 

«Όταν του έκανα διαφορά, έλεγα στον εαυτό μου: απλά κράτα το ρυθμό σου. Αυτό που έβλεπα πάντως στις πινακίδες ήταν εντυπωσιακό».

 

«Μετά, οι τελευταίοι 10 γύροι ήταν απίστευτοι και είχα την ευκαιρία σε αυτά τα λεπτά να σκέφτομαι διάφορα πράγματα».

 

«Αυτό που ένοιωθα ήταν εκπληκτικό και αυτοί οι 10 γύροι ήταν οι καλύτεροι της καριέρας μου. Το διασκέδασα και απλά θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω εδώ».

 

Η νίκη του Morbidelli είναι η 4η φετινή αναβάτη που παίρνει την παρθενική του νίκη στην κατηγορία, μετά από αυτές των Quartararo, Binder και Oliveira.

 

«Νομίζω ότι για οποιονδήποτε όταν κερδίζει έναν Αγώνα MotoGP είναι κάτι που κάνει τη διαφορά… και όπως έλεγα και μετά τον Αγώνα, είμαι υπερήφανος και νοιώθω τέλεια».

 

«Δεν με απασχολεί και πολύ τι σκέφτονται οι άλλοι για εμένα. Απλά προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σήμερα κάναμε αυτό που πρέπει».

 

Με τη νίκη και τους 25β που πήρε σήμερα ο Morbido, ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας και είναι μόλις 19β πίσω από τον πρωτοπόρο Andrea Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Στο τέλος πονούσα πολύ!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Misano 1: Αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα