• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Χρειάζεται» τα βάθρα ο Quartararo!
Σε μια πίστα, το Misano, που ταιριάζει στην Μ1
Νέα 09/09/2020 - 11:15

Μετά την καταπληκτική του εμφάνιση στην Jerez και τις δυο νίκες που πήρε εκεί, τα αποτελέσματα του Fabio Quartararo έχουν καθοδική πορεία.

 

Με μια 7η, 8η, και 13η θέση, ο Γάλλος έχει χάσει τη διαφορά που είχε στη βαθμολογία και πλέον ο Andrea Dovizioso είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω του.

 

Τώρα όμως, στην πίστα του Misano που θα γίνει και πάλι διπλός Αγώνας, ο Fabio έχει μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

 

Αυτό, τουλάχιστον, μας λέει η περσινή χρονιά, όταν ο Quartararo έδωσε μάχες με τον Marc Marquez μέχρι το τέλος για τους 25 βαθμούς της νίκης.

 

«Είναι απαραίτητο να επιστρέψουμε στο βάθρο στους επόμενους Αγώνες, σε μια πίστα που ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα μας», σχολιάζει ο Fabio.

 

«Στόχος μου είναι να έχω και πάλι την αίσθηση που είχα στους δυο πρώτους Αγώνες της χρονιάς στην Jerez».

 

«Πέρυσι παλέψαμε μέχρι το τέλος για τη νίκη στο Misano κι αυτό θέλουμε να επαναλάβουμε τις δυο επόμενες Κυριακές».

 

Φέτος δεν θα υπάρχει το «πρόβλημα» που ακούει στο όνομα Marc Marquez για τον Fabio Quartararo, ωστόσο υπάρχει το θέμα με τους κινητήρες.

 

Στην Yamaha δεν ανησυχούν για το πρόβλημα με τις βαλβίδες που προέκυψε στην Jerez, με τις φήμες να λένε ότι το εργοστάσιο έχει μειώσει τις στροφές σε όλα τα μοτέρ.

 

Αυτό, πάντως, δεν θα πρέπει – λογικά – να προβληματίζει τον Quartararo, ο οποίος πέρυσι κέρδισε τους πάντες (πλην του Marc) στο Misano, αν και είχε 500σαλ λιγότερες στη μοτοσυκλέτα του.

 

«Το Misano είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες, μια πίστα που τα έχει όλα: αργές στροφές, γρήγορες, εναλλαγές κατεύθυνσης…»

 

«Είναι μια όμορφη πίστα που έχει την αγαπημένη μου στροφή στο Πρωτάθλημα, την Curvone! Είναι φοβερή στροφή και ανυπομονώ να βρεθώ εκεί αυτό το Σ/Κ»

 

Η πίστα του Misano έχει φέτος καινούργια άσφαλτο και ο Fabio είναι «…περίεργος να δω πως θα είναι τα πράγματα και αν θα έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι».

Επόμενο άρθρο »

«Αποφασισμένος» ο Alex Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovi μιλά για το διαζύγιο με την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα