• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο χειρουργείο για τον Crutchlow
Αυτή τη φορά για arm-pump
Νέα 08/09/2020 - 15:48

Λίγο πριν ξεκινήσει ο 7ος Γύρος της φετινής σεζόν, στην πίστα του Misano, ο Cal Crutchlow υπεβλήθη σε νέο χειρουργείο.

 

Ο Βρετανός τραυμάτισε το σκαφοειδές στον αριστερό του καρπό στο ζέσταμα της Jerez, στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς μετά την καραντίνα του Covid-19.

 

Στη συνέχεια και λόγω του τραυματισμού του στο αριστερό χέρι, ο Βρετανός κούρασε το δεξί του και αποκάλυψε ότι είχε πρόβλημα arm-pump στην Jerez 2.

 

Τότε είχε κάνει δηλώσεις και είχε εξηγήσει γιατί εγκατέλειψε προς στιγμή τον Αγώνα.

 

Όλοι πίστεψαν ότι το έκανε λόγω του χειρουργημένου αριστερού του χεριού, ωστόσο το πρόβλημα για τον Cal ήταν το arm pump στο δεξί χέρι.

 

Σ’ εκείνον τον Αγώνα ο Βρετανός της LCR Honda επέστρεψε και πάλι στην πίστα, αφού με τις πολλές πτώσεις είχε την ευκαιρία να πάρει βαθμούς, τερματίζοντας 13ος.

 

Από εκείνον τον Αγώνα και μετά, ο Crutchlow δεν έχει πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό, όντας και πάλι 13ος στην Τσεχία και 15ος στην Αυστρία 1 (17ος στην Αυστρία 2).

 

Ο Βρετανός έχει κάνει στο παρελθόν διπλή εγχείριση και στα δυο του χέρια για arm pump. Ήταν το 2014, τη μοναδική του χρονιά με την ομάδα της Ducati.

 

Στο Instagram ανέβασε και μερικές φωτογραφίες (και video) από το χειρουργείο του, για τις οποίες προειδοποίησε ότι είναι σκληρές. Μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Ο Dovi μιλά για το διαζύγιο με την Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Αυτό δεν είναι Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα