• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KTM: «Πονάει» που δεν μπορούμε…
…να υπογράψουμε τον Andrea Dovizioso!
Νέα 04/09/2020 - 16:03

Ο Andrea Dovizioso ήταν ένας από τους οδηγούς με τους οποίους η ΚΤΜ κάθισε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων πριν από λίγο καιρό.

 

Η προσπάθεια να δελεάσουν τον Ιταλό αναβάτη δεν ήταν, ωστόσο, επιτυχημένη, με την ΚΤΜ να θεωρεί πολλά τα λεφτά που απαιτούσε ο Dovi και ο μάνατζέρ του.

 

Τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά για τον Ιταλό, το μέλλον του οποίου – μετά το διαζύγιο με την Ducati – είναι αβέβαιο.

 

Στην KTM θα τον ήθελαν, αλλά το Αυστριακό εργοστάσιο έχει κλείσει το ρόστερ του για το 2021 και δεν θέλει να «πουλήσει» κάποιον από τους αναβάτες του.

 

«Μας πονάει αυτή η κατάσταση», έλεγε σε δηλώσεις του ο Pit Beirer. «Ο Dovi είναι ένας απίστευτος αναβάτης, αλλά και φίλος».

 

«Είχαμε μιλήσει πριν δυο μήνες και όλοι τον ήθελαν. Όμως από τη μια είχαμε τις απαιτήσεις του μάνατζέρ του και από την άλλη τις δυνατότητες της εταιρείας».

 

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από οικονομικής άποψης υπήρχε και πίεση από τον Covid-19… θέλαμε να συμφωνήσουμε και το ότι δεν το καταφέραμε πληγώνει και τις δυο πλευρές».

 

Ο Simone Battistella, ο μάνατζερ του Dovi, παραδέχεται ότι «…τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέει ο Pit».

 

«Όχι και τόσο από τις απαιτήσεις της πλευράς μας, αν και εκ των υστέρων ναι… θα μπορούσαμε κι εμείς να είμαστε πιο ευέλικτοι».

 

«Νομίζω όμως ότι η συμφωνία δεν ήρθε από λάθη και των δυο πλευρών. Τότε δεν ξέραμε καν αν θα επιστρέψουμε στους Αγώνες».

 

«Επομένως και οι εταιρείες δεν ήταν ευέλικτες κι έτσι δεν ήρθε η συμφωνία. Όπως είπε και ο Pit, μας πονάει αυτό γιατί εκ των υστέρων ξέρουμε ότι θα μπορούσαμε να τα είχαμε βρει».

 

Η KTM θα έχει ως δίδυμο τους Brad Binder και Miguel Oliveira το 2021 στην εργοστασιακή της ομάδα και τους Danilo Petrucci-Iker Lecuona στην Tech3.

 

Υπήρξαν φήμες ότι το εργοστάσιο θα έστελνε και πάλι στην Moto2 τον Lecuona, ώστε να κάνει θέση για τον Andrea Dovizioso.

 

Αυτή η περίπτωση, όμως, έχει επανειλημμένως διαψευστεί από τους Αυστριακούς.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Aragon 2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

O Dani είναι διακριτικός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα