• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το ατύχημα; Παραλίγο καταστροφή!
Δεν γίνεται να φρενάρεις μπροστά στον άλλον με 300χλμ/ώρα!
Νέα 16/08/2020 - 21:25

Κυριολεκτικά Άγιο είχε σήμερα μαζί του ο Valentino Rossi, αλλά και ο Maverick Vinales, οι δυο οδηγοί της Monster Yamaha.

 

Μετά την επαφή και την πτώση του Zarco και του Morbidelli, στην επόμενη στροφή τόσο ο Rossi, όσο και ο Maverick, απέφυγαν ως εκ θαύματος τις δυο μοτοσυκλέτες των δυο πρώτων!

 

Όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, μετά τον Αγώνα, ο Vale είπε: «Ήταν τρομακτικό… πάρα πολύ τρομακτικό!»

 

«Για μένα όλοι, ήδη από τις μικρές κατηγορίες, όλοι είναι πολύ επιθετικοί και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να μην υπερβάλλουν».

 

«Πρέπει να σέβεσαι τους άλλους στην πίστα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα επικίνδυνο άθλημα. Ειδικά σε πίστες με ευθείες όπου είσαι στα 300χλμ/ώρα».

 

«Ο Zarco ήταν ανοιχτός και μετά φρέναρε μπροστά από τον Franco προφανώς για να μην τον αφήσει να περάσει στα φρένα. Ήταν όμως πολύ κοντά».

 

«Και όταν είσαι τόσο κοντά, στα 300χλμ/ώρα και με το slipstream… ήταν αδύνατον για τον Franky να φρενάρει. Το ρίσκο ήταν τεράστιο. Ειδικά για εμένα και τον Vinales. Αυτό ήταν μια πιθανή καταστροφή».

 

«Μίλησα με τον Zarco και του το είπα. Μου απάντησε ότι δεν το έκανε επίτηδες. Πάντως η επιθετικότητα είναι οκ. Αλλά το να φρενάρεις μπροστά στον άλλο είναι καταστροφή».

 

Με το σημερινό περιστατικό το θέμα της ασφάλειας της πίστας βγήκε και πάλι στο προσκήνιο. Ο Rossi συμφωνεί, αλλά προσθέτει ότι η έλλειψη σεβασμού είναι χειρότερη!

 

«Ναι είναι λίγο επικίνδυνη πίστα, αλλά πιστεύω ότι περισσότερο επικίνδυνο από την πίστα είναι η έλλειψη σεβασμού των οδηγών».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Τώρα έχω ευκαιρία για τον Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Ήταν τρομακτικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα