• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Φαβορί οι Suzuki εδώ!
Μαζί με τους Dovi και Pol Espargaro
Νέα 14/08/2020 - 21:06

Το ξεκίνημα σήμερα για τον Valentino Rossi δεν ήταν ιδιαιτέρως καλό και το γεγονός ότι χάθηκε χρόνος στο στεγνό το απόγευμα δεν βοήθησε.

 

«Μ’ αυτή την κατάσταση δεν γινόταν να βελτιωθούμε. Φυσικά έχουμε ακόμα δουλειά, μιας και αυτή η πίστα είναι πολύ ιδαίτερη».

 

«Συνεχίζω με τις ρυθμίσεις μου, αλλά πρέπει να κάνουμε ορισμένες αλλαγές. Εκεί που πρέπει να βελτιωθώ είναι στα φρένα».

 

«Από την άλλη εδώ έχουμε κι ένα άλλο ελαστικό, με πιο σκληρό σκελετό, γιατί εδώ τα ελαστικά ανεβάζουν πολύ θερμοκρασία κι έτσι έχουν λιγότερη πρόσφυση. Με τα ελαστικά όμως είμαι καλά».

 

Σε μια πίστα όπως το Red Bull Ring, η τελική σίγουρα βοηθάει και αυτό δεν είναι το δυνατό χαρτί της M1.

 

Από την άλλη κάτι τέτοιο ισχύει και για τις Suzuki, οι οποίες όμως τα πήγαν εξαιρετικά σήμερα και ο ίδιος ο Vale τις κατατάσσει στα φαβορί για τον Αγώνα της Κυριακής!

 

«Δεν είναι μόνο ο κινητήρας… πρέπει να κάνεις και τα ελαστικά να δουλέψουν εδώ. Για την ώρα θεωρώ φαβορί τις Suzuki, τον Pol Espargaro και τον Andrea Dovizioso».

 

«Δεν είναι μόνο ο εν σειρά κινητήρας που παίζει ρόλο. Εδώ σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά ή η πρόσφυση».

Αν οι πρώτες ενδείξεις είναι σωστές, τότε η Yamaha είναι ένα κλικ κάτω από τον ανταγωνισμό στην Αυστρία.

 

«Είμαστε κοντά, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο», είναι η γνώμη του Rossi. «Ειδικά στο 3ο κομμάτι πρέπει να βελτιωθούμε. Κάτι είχαμε σκεφτεί για να δοκιμάσουμε στις ΕΔ2, αλλά…»

 

Τέλος, τον ρώτησαν και για το θέμα της Ducati και του οδηγού της τη νέα χρονιά, με τον Valentino να αναλαμβάνει το ρόλο του Team Manager των κόκκινων και να λέει:

 

«Δεν είναι εύκολη ερώτηση και σίγουρα κάποιον θα αδικήσεις. Ο Andrea για μένα είναι η πρώτη επιλογή. Ο Lorenzo είναι μεγάλος Πρωταθλητής και ήταν γρήγορος με την Ducati».

 

«Αν θέλουν, ωστόσο, να εστιάσουν σε έναν νέο οδηγό, τότε ο Pecco έχει δείξει ότι ξέρει πολύ καλά πώς να οδηγεί μια Ducati».

Επόμενο άρθρο »

Αναβολή ζήτησε η WADA για το θέμα του Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Austria 1 Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα