• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria 1 MotoGP: ΕΔ1
Η KTM και ο Espargaro μπροστά από την Ducati και τον Dovi
Νέα 14/08/2020 - 13:01

Η βροχή έμεινε μακριά στις ΕΔ1 της μεγάλης κατηγορίας, ωστόσο φαίνεται πιθανό οι ΕΔ2 – ΕΔ3 να γίνουν στο βρεγμένο.

 

Επομένως όλοι – με εξαίρεση τον Maverick Vinales – έβαλαν το μαλακό πίσω ελαστικό της Michelin, που ειδικά γι’ αυτό το Γύρο έχει μια πιο σκληρή κατασκευή.

 

Αυτό σίγουρα θα αρέσει στην Ducati που κυριαρχεί στην πίστα όλα τα χρόνια που αυτή έχει επιστρέψει στο Ημερολόγιο Αγώνων.

 

Ο Andrea Dovizioso, λοιπόν, ήταν αρκετά δυνατός και άλλαζε την 1η θέση στο τέλος με την εξίσου δυνατή στις επιταχύνσεις KTM του Pol Espargaro.

 

Τελικά ήταν ο Polyccio αυτός που πήρε την 1η θέση, με διαφορά στα 44χιλ από τον Andrea Dovizioso που έμεινε δεύτερος.

 

Οι διαφορές των οδηγών της κατηγορίας ήταν και πάλι εντυπωσιακά μικρές, με τους 18 από τους 22 οδηγούς να είναι στο δευτερόλεπτο από τον πρώτο!

 

Μάλιστα στις πρώτες θέσεις είχαμε τους πέντε από τους έξι Κατασκευαστές, καθώς πίσω από την KTM και την Ducati, πήραν θέση η Honda, η Suzuki και η Yamaha!

 

Η καλύτερη Honda ήταν ο Takaaki Nakagami, η καλύτερη Suzuki ο «λαβωμένος» ακόμα Alex Rins και η καλύτερη Yamaha ο Franco Morbidelli.

 

Την 6η θέση πήρε ο Johann Zarco, μπροστά από την ΚΤΜ του Miguel Oliveira, ενώ οι Miller, Mir και Quartararo έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Το γεγονός ότι είχε το μεσαίο ελαστικό στο τέλος άφησε στην 11η θέση τον Maverick Vinales, ενώ στη δεκάδα δεν κατάφεραν να μπουν ούτε οι Petrucci, Rossi και Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Austria 1 Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Beirer: Σημείο καμπής για την ΚΤΜ ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα