• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez II MotoGP: ΕΔ2
Honda-Ducati-KTM μπροστά από τις Yamaha!
Νέα 24/07/2020 - 16:59

Με ένα δυνατό πέρασμα στο δεύτερο μισό της πίστας, ο Takaaki Nakagami κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο του στον τελευταίο του γύρο στις ΕΔ2.

 

Η θερμοκρασία στην άσφαλτο της Jerez ανέβηκε έως τους 53-54ο C, ξεπερνώντας και τους 55ο C σε ορισμένα σημεία.

 

Σε αυτές τις συνθήκες ο Ιάπωνας έκανε παραπλήσιο χρόνο με αυτόν που είχε σήμερα το πρωί, όταν η θερμοκρασία στην άσφαλτο ήταν μόλις στους 27ο C!

 

Δυνατός στον ένα γύρο ο Takaaki Nakagami, όπως και ο Johann Zarco που τον πλησίασε στα 0,155’’ και πήρε τη δεύτερη θέση.

 

Πίσω από την Honda και την Ducati της Avintia ήταν η εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της KTM, με τον Pol Espargaro να είναι μόλις 0,174’’ μακριά από την πρώτη θέση.

 

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι Nakagami και Zarco έχουν περσινές μοτοσυκλέτες στη διάθεσή τους.

 

Ο τέταρτος διαφορετικός κατασκευαστής στις 4 πρώτες θέσεις ήταν η Yamaha, με καλύτερο εκπρόσωπο των μπλε να είναι ο Franco Morbidelli!

 

Ο Ιταλός – με τις Βραζιλιάνικες ρίζες – κράτησε πίσω του για 97χιλ τον Maverick Vinales, ενώ ακολουθούν οι Fabio Quartararo και Joan Mir.

 

Αισθητά βελτιωμένος και στις υψηλές θερμοκρασίες του μεσημεριού ήταν ο Valentino Rossi, ο οποίος μάλιστα ήταν περίπου 6 δέκατα πιο γρήγορος από το χρόνο που έκανε στις ΕΔ2 πριν από μια εβδομάδα.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισαν ο Pecco Bagnaia, ο οποίος νίκησε για μόλις 76χιλ τον Jack Miller. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα των ΕΔ2 στο συνοδευτικό μας αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Jerez II Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez II Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα