• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ALPINESTARS S-MX 5 PERFORMANCE RIDING
Νέα Αγοράς 25/01/2010 - 09:04

Η Alpinestars παρουσίαζει το μοντέλο S-MX R που συνδυάζει τις κλασικές αγωνιστικές επιδόσεις, ευκαμψία και προστασία με πρακτικότητα σε πραγματικές συνθήκες, μικρό βάρος και άνεση.

 

Οι μπότες S-MX5 είναι η απόλυτη επιλογή για οδήγηση καθημερινά στο δρόμο ή σε πίστα. Διαθέτει διαμορφωμένο προστατευτικό κνήμης από πολυουρεθάνη υψηλής ελαστικότητας για ανώτερη αντοχή στις κρούσεις και στην τριβή, αεροδυναμική λήψη αέρα για αυξημένο αερισμό, προστατευτικό κνήμης σχήματος U για αντοχή στις κρούσεις και προστασία του αστραγάλου και της κνήμης. Πρόσθετη εφαρμογή και προστασία με χωνευτή αγκράφα στο πάνω μέρος και ενισχυμένος αερισμός μέσω πλευρικής λήψης αέρα. 

 

Προσθαφαιρούμενοι ολισθητήρες δακτύλων από διπλά μορφοποιημένη πολυουρεθάνη με μηχανισμό snap-in, φαρδύ και αεριζόμενο προστατευτικό φτέρνας από πολυουρεθάνη σε συνδυασμό με εσωτερικό ένθετο υλικό που απορροφά τους κραδασμούς και αυτοπροσαρμοζόμενα αφρώδη προστατευτικά αστραγάλου, εσωτερικό επίθεμα για κράτημα της φτέρνας και καλύτερη αίσθηση της μοτοσικλέτας, νέο επίθεμα στην περιοχή αλλαγής ταχυτήτων με φαρδιά κατασκευή στο κουντεπιέ και στην καμάρα από μαλακή πολυουρεθάνη για μέγιστη άνεση και ευκαμψία.

 

Επίσης μικροΐνες στο άνω μέρος, φερμουάρ στο πλάι σε συνδυασμό με μεγάλο κάλυμμα για εύκολη εφαρμογή, νέα εσωτερική εύχρηστη προσαρμογή στην κνήμη για περισσότερη άνεση, αφαιρούμενη αγκράφα στην κνήμη, με κρυφό ιμάντα για περισσότερη ασφάλεια, συνθετική επένδυση στο μπροστινό μέρος του ποδιού με ένωση από αφρώδες υλικό ανοικτών κυψελών και αεριζόμενη επένδυση στον αστράγαλο και στο πόδι.

 

Τέλος διατίθεται και σε πλήρως διάτρητη έκδοση του μοντέλου S-MX R για απαράμιλλη κυκλοφορία αέρα (σε μαύρο).

 

Τιμή: 220,00 €

Η αναγραφόμενη τιμή συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α. 19%

 

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6293547-9

www.motodynamics-accessories.gr

Επόμενο άρθρο »

Dainese Gator Evo Goretex

« Προηγούμενο άρθρο

Arai Viper Σε Τιμή Προσφοράς

Χορηγοί