• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: Δεν μετανιώνουμε για τίποτα!
Όλοι είδαν το επίπεδο του Marc…
Νέα 21/07/2020 - 10:16

Στον πρώτο Γύρο της φετινής σεζόν, ο Marc Marquez – μετά από ένα λάθος του στην αρχή του Αγώνα – έκανε ένα θαυμάσιο comeback, που όμως ολοκληρώθηκε με μια σφοδρή πτώση.

 

Το αποτέλεσμα αυτής είναι ότι αυτές τις ώρες περνάει την πόρτα του χειρουργείου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης για να κάνει επέμβαση στο δεξί του χέρι.

 

Ο Alberto Puig, το αφεντικό της Repsol Honda, αναλύει το Σ/Κ που μας πέρασε. Πρώτα μας μιλά για την στρατηγική του Αγώνα.

 

«Θέλαμε μια καλή αρχή και να οδηγήσουμε την κούρσα κι αυτό έγινε μέχρι που έκανε το λάθος. Δεν το περιμέναμε… Ο Alex πήρε ένα καλό αποτέλεσμα για τον πρώτο του Αγώνα και όλοι είμαστε ικανοποιημένοι».

 

Προχωρώντας στα θετικά και στα αρνητικά του πρώτου Αγώνα στην Jerez, ο Puig επισημαίνει:

 

«Το αρνητικό είναι προφανές: τραυματίστηκε ο Marc… από την άλλη όμως όλοι είδαν το επίπεδό του. Ο ίδιος και η μοτοσυκλέτα του είναι δυο επίπεδα πάνω από τους άλλους».

 

«Δεν ήταν απλά λίγο πιο γρήγορος, ήταν πολύ πιο γρήγορος από κάθε άλλον και είτε αρέσει είτε όχι σε ορισμένους, ο Marc συνεχίζει να μαθαίνει χρόνο με το χρόνο».

 

«Ξέρουμε ακριβώς τι οδηγό έχουμε και στον Αγώνα έδειξε το επίπεδό του. Τώρα όμως πρέπει να ξεκουραστεί, να αναρρώσει από τον τραυματισμό και όταν επιστρέψει θα παλεύει και πάλι για νίκες».

 

«Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι ο Marc Marquez. Κάνει απίστευτα πράγματα. Δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνουμε για κάτι και επαναλαμβάνω ότι η ομάδα έχει τρομερό σεβασμό και θαυμασμό γι’ αυτά που κάνει».

Επόμενο άρθρο »

Δυναμική η παρουσία της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Dr Mir: Ο στόχος για τον Marc είναι το Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα