• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΗΟPKINS: Απομακρύνεται από τα MotoGP, πλησιάζει τα ΑΜΑ Superbikes
Το σίριαλ συνεχίζεται
Νέα 24/01/2010 - 11:41

Όλα δείχνουν ότι ο John Hopkins έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στα πάτρια εδάφη. Ο Αμερικάνος φαίνεται πως είναι πιο κοντά στο να αγωνιστεί στην πατρίδα του και όχι στα MotoGP με την ομάδα FB Corse. Αυτά αναφέρει το έγκυρο Ιταλικό website BikeRacing.it, με αφορμή μια ανακοίνωση συμμετοχής για το Πρωτάθλημα AMA που δημοσιεύτηκε ως εξής:

 

Νούμερο    Αναβάτης          Ομάδα             Μοτοσυκλέτα         Χορηγός

     21      Θα ανακοινωθεί   M4 Suzuki      Suzuki GSX-R1000   Θα ανακοινωθεί

 

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την καριέρα του Hopkins μέχρι τώρα, γνωρίζουν ότι το #21 είναι ο αριθμός συμμετοχής του. Επίσης, η M4 Suzuki είναι η Team Hammer, η ομάδα της οποίας ηγείται ο εκδότης του περιοδικού Roadracing World και μέντορας του Ηopkins, John Ulrich.

 

Πάντως, το ότι το #21 έχει δηλωθεί σα νούμερο συμμετοχής δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο "Hopper" έχει υπογράψει. Η ομάδα δήλωσε πως έχει κρατήσει το #21, που είναι το αγαπημένο νούμερο του Αμερικάνου, ώστε να το χρησιμοποιήσουν αν αυτό χρειαστεί. Φυσικά, κάτι τέτοιο δείχνει τις προθέσεις των δύο πλευρών, αλλά δε δεσμεύει υποχρεωτικά κανέναν. Αυτή η "κράτηση αριθμών συμμετοχής" είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο στο Πρωτάθλημα AMA και κάθε ομάδα έχει κρατημένα περισσότερα από ένα νούμερα.

FB Corse
FB Corse

 

Τι συμβαίνει όμως με τη συμμετοχή που Hopkins στα MotoGP. Η αρχική συμφωνία προέβλεπε ο Αμερικάνος να δοκιμάσει αρχικά την πρωτότυπη Ιταλική μοτοσυκλέτα της FB Corse και ανάλογα με το επίπεδό της, να αποφασίσει αν θα αγωνιστεί τελικά με αυτή. Με τους Ιταλούς να καθυστερούν συνεχώς την παρουσίαση του πρωτότυπου, που κινείται από έναν τρικύλινδρο κινητήρα (αρχικά προοριζόταν για την BMW), φαίνεται ότι η προοπτική συνεργασίας με τον "Hopper" απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο.

 

Από την άλλη πλευρά, συμφωνία δεν υπάρχει με καμία ομάδα. Παρότι οι προετοιμασίες της ομάδας Hammer συνεχίζονται, πηγή μέσα από την ομάδα δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει υπογραφεί κανένα συμβόλαιο. Το μόνο βέβαιο πάντως, σε αυτό το σίριαλ που φαίνεται να συνεχίζεται, είναι η χορηγία της Monster Energy, που παραδοσιακά βοηθάει τον Hopkins στις αγωνιστικές του προσπάθειες.

Επόμενο άρθρο »

WSBK - ΔΟΚΙΜΕΣ ALGARVE: Φινάλε με ...βρετανικό στιλ και ρεκόρ

« Προηγούμενο άρθρο

CAPIROSSI: Ενδιαφέρεται να ξανατρέξει με 1000cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα