• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tardozzi: Σύντομα η απόφαση για τον Miller!
Νέα 25/05/2020 - 16:51

Για πρώτη φορά η Ducati, μέσω του Davide Tardozzi, παραδέχεται αυτό που ξέρουμε εδώ και αρκετές ημέρες: ότι ο Jack Miller είναι πολύ κοντά στην εργοστασιακή της ομάδα.

 

«Ναι, σκεφτόμαστε να φέρουμε τον Jack στην εργοστασιακή ομάδα», είπε ο Tardozzi στο BT Sport και πρόσθεσε:

 

«Πρέπει να διαχειριστούμε την όλη κατάσταση, επειδή οι αναβάτες στην εργοστασιακή ομάδα θα είναι δυο κι έχουμε συμβόλαιο με πέντε».

 

«Οι δυο από τους πέντε θα είναι εκεί. Ο Jack τα είχε πάει πολύ καλά στα τέλη της περασμένης σεζόν και είναι λογικό να είναι ένας υποψήφιος».

 

«Το συζητάμε στο εσωτερικό της ομάδας, το έχουμε συζητήσει και με τον Jack, αλλά καμμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα».

 

«Είμαστε όμως πολύ κοντά στο να πάρουμε την απόφασή μας».

 

Ο Jack Miller αναμένεται να πάρει τη θέση του Danilo Petrucci στην ομάδα, με τον τελευταίο να μην κάνει καλό δεύτερο μισό το 2019, όταν ο Jack τα πήγαινε πολύ καλά.

 

Από την άλλη, αν και οι διαπραγματεύσεις φαίνεται ότι είναι σκληρές και το οικονομικό αποδεικνύεται δύσκολο εμπόδιο, περιμένουμε ότι και ο Andrea Dovizioso θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

 

Οι πιθανότητες ο Petrux να πάει στην Pramac είναι ελάχιστες και το μέλλον του στο MotoGP δείχνει μάλλον αβέβαιο, εκτός κι αν τελικά η Aprilia κάνει το βήμα για την απόκτησή του.

 

Σε αντίθεση περίπτωση υπάρχει η «διέξοδος» για τον Danilo που ακούει στο όνομα «SBK-Motul» μιας και φαίνεται ότι του έχει προταθεί να είναι ομόσταυλος με τον Scott Redding στην Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Επιτέλους άνοιξαν οι πίστες

« Προηγούμενο άρθρο

«Μάχη» για την υπογραφή του Jorge Martin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα