• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΚΤΜ: Υψηλότερο το επίπεδό μας!
Με οχτώ ίδιες μοτοσυκλέτες
Νέα 19/05/2020 - 14:57

Ευχαριστημένοι με τη δουλειά τους και έτοιμοι για το αργοπορημένο ξεκίνημα της σεζόν είναι οι άνθρωποι της KTM.

 

«Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλά τη δουλειά μας και πετύχαμε ένα τεράστιο βήμα μπροστά, μιας και όλες οι μοτοσυκλέτες μας είναι στο ίδιο επίπεδο», λέει ο Pit Beirer.

 

«Αυτός ήταν ένας μεγάλος στόχος για εμάς ήδη εδώ κι ενάμιση χρόνο και με τη βοήθεια των οδηγών εξέλιξης, του Dani και του Mika, είχαμε έτοιμες μοτοσυκλέτες στα τέλη της περσινής σεζόν».

 

«Τα τεστ πήγαν καλά κι έτσι μπορούμε να δώσουμε ακριβώς το ίδιο σύνολο και στους τέσσερεις αναβάτες μας. Σίγουρα φέραμε το όλο Project ένα επίπεδο πιο πάνω».

 

Όσο για την ίδια τη μοτοσυκλέτα του 2020, ο Beirer είπε:

 

«Τα σχόλια των οδηγών μας ήταν θετικά. Καταφέραμε και αντιμετωπίσαμε τα όποια θέματα μας είχαν ζητήσει να φτιάξουμε από τα τέλη της περσινής χρονιάς».

 

«Γι’ αυτό και είμαι βέβαιος ότι έχουμε κάνει βήματα μπροστά. Όμως μόνο μέσα στις πίστες θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο».

 

Όταν του ζήτησαν να εξηγήσει που ακριβώς έγινε το βήμα, υπογράμμισε:

 

«Δουλέψαμε στα πάντα: στις αναρτήσεις, στο πλαίσιο, στον κινητήρα, στα ηλεκτρονικά… όμως αυτό που μας ζήτησαν οι οδηγοί ήταν βελτίωση στα φρένα για να μπαίνουν καλύτερα στις στροφές».

 

«Ο τρόπος που μπαίνεις στις στροφές, επηρεάζει και την έξοδό σου και η μοτοσυκλέτα μας άνοιγε τη γραμμή της κι έτσι ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα στην επιτάχυνση».

 

«Μόνο όταν στρίβεις σωστά και σηκώνεις νωρίς τη μοτοσυκλέτα, μόνο τότε βάζεις σωστά τη δύναμη στο έδαφος… επομένως η επιτάχυνση βασίζεται στο πως στρίβεις».

Επόμενο άρθρο »

«ΟΧΙ» σε Αγώνες στην Ασία!

« Προηγούμενο άρθρο

«Κάπως ανήσυχος» ο Alex Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα