• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brivio: Ο Rins και ο Mir είναι κι οι δυο Νο1
Αναφέρθηκε και στην ενότηττα των Κατασκευαστών
Νέα 13/05/2020 - 11:33

Πολλά ήταν τα θέματα με τα οποία καταπιάστηκε ο Davide Brivio, κατά τη διάρκεια μιας Εικονικής συνέντευξης τύπου που έδωσε πριν λίγα 24ωρα.

 

Πρώτα μίλησε για την ανανέωση των συμβολαίων τόσο του Alex Rins, όσο και του Joan Mir.

 

«Πρέπει να πω ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ εύκολες. Ο Rins ήθελε να μείνει ενώ με τον Mir ήταν πιο εύκολο μιας και είχαμε μια ρήτρα με το μέρος μας. Όμως ήδη είχαμε συμφωνήσει και μαζί του».

 

Στην ομάδα ήταν τόσο σίγουροι ότι το δίδυμο των αναβατών τους θα παρέμενε που «…δεν είχαμε στην ουσία plan B! Με τον Rins και τον Mir μπορούμε να στοχεύσουμε δυνατά αποτελέσματα».

 

Στόχος για τη Suzuki είναι να συνεχίσει να βρίσκεται στο δρόμο των επιτυχιών με νίκες και βάθρα.

 

«Ελπίζω ότι αυτή η ομάδα που έχουμε θα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών! Δεν έχουμε κάποιον που είναι νούμερο 1 στο γκαράζ. Είναι κι οι δυο τους Νο1 και μόνο στην πίστα θα φανεί ο καλύτερος».

 

Ο Brivio αναφέρθηκε και στην Ducati, λέγοντας: «Ο Dovi έχει δείξει ότι είναι ο αναβάτης που είναι πιο κοντά από κάθε άλλον στον Marquez τα τελευταία χρόνια».

 

«Τι θα έκανα; Δεν θα τον εγκατέλειπα. Αποτελεί αξία για την ομάδα τους. Μετά θα έβρισκα ποιος θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει και θα τον έβαζα μαζί του στο γκαράζ για να εξελιχθεί».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πάγωμα εξέλιξης.

 

«Ήταν καλή ιδέα αλλά και δίκαιο, μιας και στην Ιαπωνία θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη δουλειά ενώ εμείς εδώ όχι. Φυσικά είναι και θέμα κόστους μιας και όλων το budget θα είναι μειωμένο».

Επίσης έκανε σημαντική αναφορά στην Ένωση των Κατασκευαστών την MSMA.

"Είμασταν ενωμένοι - για πρώτη φορά εδώ και καιρό - απόλυτα σε ότι αφορά το πως θα γίνει το Πρωτάθλημα. παρά το ότι κάποιες πίστες μπορεί να ευνοούν έναν κατασκευαστή και το να γίνουν δύο Αγώνες εκεί, μπορεί να του δώσει σημαντικό προβάδισμα, συμφωνήσαμε στο πλάνο των διπλών αγώνων ανά εβδομάδα. Κανένας κατασκευαστής δεν είχε αντιρρήσεις, αφού άλλωστε αυτός που ευνοείται σε μια πίστα μπορεί να μην του ταιριάζει καθόλου κάποια άλλη. Θέλουμε όλοι να γίνει το Πρωτάθλημα."

 

Όσο για το Πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 19 Ιουλίου, σχολίασε:

 

«Νομίζω ότι οι αναβάτες στις τρεις πρώτες θέσεις θα είναι οι ίδιοι και λογικά, η Suzuki θα είναι η έκπληξη του Πρωταθλήματος. Δεν νομίζω να αλλάξουν πολλά».

Επόμενο άρθρο »

Η Suzuki θέλει να έχει δορυφορική ομάδα το 2022

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Πιο αμφίρροπη η φετινή σεζόν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα