• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Batistella: Τα λεφτά είναι πρόβλημα!
Όταν δεν αναγνωρίζεται η αξία του οδηγού!
Νέα 11/05/2020 - 12:12

Καθώς το MotoGP ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση, το ίδιο κάνουν και ορισμένες ομάδες που θέλουν να κλείσουν τους αναβάτες τους για τα επόμενα χρόνια.

 

Φυσικά τα περισσότερα μάτια είναι στραμμένα στην Ducati, καθώς η Honda η Yamaha και η Suzuki έχουν εν πολλοίς ξεκαθαρισμένο το μέλλον τους.

 

Ο μάνταζερ του Andrea Dovizioso, ο Simone Battistella, μίλησε για πολλά θέματα στο «αδελφό» gpone και αυτά που είπε είχαν ενδιαφέρον.

 

Πρώτα-πρώτα μας αποκάλυψε ότι οι συνομιλίες ανάμεσα στην Ducati και τον Dovi θα ξεκινήσουν «…στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου».

 

Στο ερώτημα αν η Ducati είναι η πρώτη επιλογή για τον πελάτη του, ο Battistella αποκρίθηκε:

 

«Ούτε η πρώτη, ούτε και η τελευταία… όταν ξεκινήσουμε τις συνομιλίες και οι δυο πλευρές θα λάβουν υπόψη το τι έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα».

 

«Στη μετά Rossi εποχή για την Ducati και μετά από μερικά δύσκολα χρόνια, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, στο τωρινό μας επίπεδο. Αυτό είναι σημαντικό τόσο για την Ducati όσο και για τον Dovizioso».

 

Τα χρήματα θα παίξουν σαφώς ρόλο στις συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές και ο μάνατζερ του Dovi αποκαλύπτει:

 

«Αυτό θα παίξει ρόλο μόνο στην περίπτωση που ο αναβάτης έχει την αίσθηση ότι η αξία του δεν αναγνωρίζεται».

 

«Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές, μιας και τα διαθέσιμα λεφτά από τις ομάδες δεν θα είναι ίδια όπως πέρυσι».

 

«Πάντως τα λεφτά έρχονται δεύτερα και με τους αναβάτες που συνεργάζομαι μιλάμε για το κομμάτι της αμοιβής αφού πρώτα έχουμε ξεκαθαρίσει τα τεχνικά ζητήματα».

 

Ο ίδιος ο Dovi είναι «…ήρεμος όλο αυτό το διάστημα. Θέλει να αξιολογήσει τα δεδομένα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται και μετά να πάρει μια απόφαση».

 

Πριν μερικές εβδομάδες είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ενδεχομένως το 2020 να είναι η τελευταία του σεζόν στο MotoGP!

 

«Ποτέ δεν υπήρξε τέτοιος φόβος… ότι θα αποσυρθεί δηλαδή», απαντά ο Battistella. «Έχει το κίνητρο και είναι πανέτοιμος για φέτος».

 

«Προφανώς και είναι ένας αναβάτης που θέλει να δουλεύει με μια δομή στην οποία πιστεύει κι έχει εμπιστοσύνη, αλλά δεν υπάρχει καμμία περίπτωση άμεσης απόσυρσης».

Επόμενο άρθρο »

Fabio: Θέλω να δοκιμάσω όλες τις μοτοσυκλέτες!

« Προηγούμενο άρθρο

Τεστ για όλες τις κατηγορίες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα