• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi αποφασίζει μέχρι τον Ιούνιο
Το χρονοδιάγραμμα δεν αλλάζει
Νέα 29/04/2020 - 11:48

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Valentino Rossi θα αγωνιζόταν στα πρώτα GP της φετινής χρονιάς και στη συνέχεια, στο Mugello πιθανότατα, θα ανακοίνωνε την απόφασή του για το αν θα μείνει ή όχι.

 

Τώρα τα δεδομένα αλλάζουν με την πανδημία του κοροναϊού, ωστόσο το χρονοδιάγραμμα για τον Rossi δεν αλλάζει, όπως τονίζει ο Lin Jarvis.

 

«Η αρχική ιδέα ήταν να κάνουμε τους πρώτους 5-6 Αγώνες για να δούμε αν νοιώθει καλά και ανταγωνιστικός, αλλά τώρα αυτό δεν γίνεται».

 

«Νομίζω όμως ότι το χρονοδιάγραμμα της απόφασης θα είναι το ίδιο, περίπου σε δυο μήνες από τώρα... οπότε τον Ιούνιο θα ξέρουμε».

 

Οι πιθανότητες είναι ο Vale να παραμείνει στην ενεργό δράση για μια ακόμη σεζόν, αγωνιζόμενος το 2021 με τα χρώματα της Petronas Yamaha.

 

«Μιας και δεν είναι κανονική σεζόν, νομίζω ότι η Petronas μπορεί να περιμένει λίγο», προσθέτει ο Jarvis.

 

«Έχουμε συμφωνήσει με τον Razlan Razali ότι δεν θα κάνουν τίποτα μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θέλει ο Valentino και η Yamaha».

 

«Από την άλλη η ομάδα είναι δική τους και το γράφει και στο συμβόλαιο ότι θα πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση για το ποιον οδηγό θα επιλέξουν».

 

«Μ’ αρέσει πολύ ο Franco Morbidelli και θα ήθελα να μείνει στην Petronas. Θα ήταν ωραίο να έκανε δίδυμο με τον Valentino».

Επόμενο άρθρο »

Έκτακτο: Οι πρώτες ακυρώσεις σε GP!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Χάσαμε το δρόμο μας στην Sepang!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα