• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευρωπαϊκό MotoGP ξεκινώντας τον Ιούλιο!
Νέο πλάνο επεξεργάζεται ο Ezpeleta
Νέα 27/04/2020 - 10:08

Ένα νέο πλάνο έχει ήδη ξεκινήσει υλοποιείται στην Dorna και την FIM αναφορικά με την επανεκκίνηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Το σενάριο που δείχνει ότι κερδίζει έδαφος τώρα, είναι το Πρωτάθλημα να διεξαχθεί αποκλειστικά σε Ευρωπαϊκό έδαφος από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο.

 

Φυσικά οι ιθύνοντες είναι ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένων Αγώνων στην ίδια πίστα, κεκλεισμένων των θυρών και διάρκειας 10-12 GP.

 

Την ίδια ώρα, στην ανακοίνωσή τους, παραδέχονται ότι τίποτα ακόμα δεν είναι βέβαιο και αυτή την ώρα, κάθε απόφαση-κλειδί δεν είναι στο χέρι τους να παρθεί.

 

«Το πιο αισιόδοξο σενάριο είναι να ξεκινήσουμε τον Ιούλιο», λέει ο Ezpeleta.

 

«Μετά θα πρέπει να εξετάσουμε δυο πράγματα: ποιες χώρες θα μας επιτρέψουν να κάνουμε GP με κόσμο και αν θα μπορούμε να ταξιδέψουμε από χώρα σε χώρα».

 

«Με έδρα την Ευρώπη, οι μετακινήσεις μπορούν να γίνουν με αυτοκίνητο οπότε είναι πιο εύκολο. Ενδεχομένως να έχουμε και δυο συνεχόμενους Αγώνες στην ίδια πίστα».

 

«Ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο τώρα είναι να γίνουν GP χωρίς θεατές, εκτός κι αν βρεθεί το εμβόλιο ή κάποια άλλη θεραπεία».

 

«Αυτό που θέλουμε είναι να γίνουν οι Αγώνες για όλες τις κατηγορίες και για την MotoE. Επίσης σκεφτόμαστε και το μέγιστο αριθμό των ανθρώπων στο paddock».

 

«Θα είναι περίπου στους 1300 για να τους ελέγχουμε και να μπορούμε, ει δυνατόν, να κάνουμε τεστ για όλους».

 

«Είμαστε συνεχώς σε επαφές με τους υπουργούς αθλητισμού κάθε χώρας».

Επόμενο άρθρο »

Ετοιμάζεται για αναβολή και το KymiRing

« Προηγούμενο άρθρο

Valentino Rossi: Θέλω να αγωνιστώ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα