• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Σε κάποιες πίστες θα υποφέρουμε!
Με τα νέα ελαστικά της Michelin
Νέα 15/04/2020 - 14:02

Η καραντίνα σε πολλές περιοχές του πλανήτη συνεχίζεται, όπως και στη γειτονική μας Ιταλία που τόσο σκληρά επλήγη από τον νέο κοροναϊό.

 

Ο Andrea Dovizioso, όπως και οι συμπατριώτες του, τηρούν τα περιοριστικά μέτρα και γι’ αυτή την κατάσταση – μεταξύ άλλων – μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 

«Κανείς δεν περίμενε αυτή την κατάσταση και τώρα είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε σπίτι και να βγαίνουμε μόνο όταν είναι απαραίτητο».

 

«Στην αρχή ήταν δύσκολο! Κάναμε δουλειές του σπιτιού με την κοπέλα μου, ενώ και η κόρη μου είναι εδώ μαζί μας και πάντα υπάρχει χρόνος για να απασχολούμαστε μαζί της».

 

Παράλληλα, ο Dovi εξηγεί και πως εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να αυξήσει τα επίπεδα της προπόνησής του.

 

«Προπονούμαι πιο σκληρά από ποτέ. Τώρα, με τη διακοπή, μπορώ και προπονούμαι όσο θέλω. Προσπαθώ να κάνω και motocross όσο μπορώ!»

 

Από τα χειμερινά τεστ είχε φανεί ότι η Ducati θα ήταν ένα από τα εργοστάσια που θα είχε πρόβλημα με τα νέα ελαστικά της Michelin.

 

«Τα δυο τεστ που κάναμε δεν ήταν αρκετά για εμάς. Τον περισσότερο χρόνο τον πέρασα δοκιμάζοντας νέα πράγματα».

 

«Από την πρώτη στιγμή τα νέα ελαστικά δεν ταίριαξαν με το στυλ και τα χαρακτηριστικά μας. Όμως στη συνέχεια η αίσθησή μας βελτιώθηκε».

 

«Ειδικά στο τελευταίο τεστ του Qatar. Δυστυχώς αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε οκ σε όλες τις πίστες».

 

«Τα νέα πίσω ελαστικά είναι διαφορετικά και επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το μπροστινό. Κάναμε πολλούς γύρους, αλλά το τεστ δεν είναι Αγώνας…»

 

Τέλος, μίλησε για τους στόχους του το 2020.

 

«Φυσικά και θέλουμε να παλέψουμε για τον Τίτλο. Το αν είναι εφικτό θα φανεί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όμως πάντα κάτι τέτοιο είναι δύσκολο».

 

«Κι αυτό επειδή είναι πολλοί οι γρήγοροι αναβάτες. Είναι δύσκολο να είσαι ο καλύτερος, αλλά πρέπει να έχεις ακριβώς αυτή τη νοοτροπία για να τα καταφέρεις».

Επόμενο άρθρο »

Υπερήφανος ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Dall’Igna: Μια μοτοσύκλετα ανά αναβάτη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα