• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι τρεις καλύτερες νίκες του Rossi!
Όπως τις επιλέγει ο ίδιος
Νέα 15/04/2020 - 10:21

Ο Valentino Rossi επιλέγει τις τρεις καλύτερες νίκες του σε όλη την πορεία της μακράς καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Ο Ιταλός σούπερ σταρ έχει καταφέρει να ανέβει 115 φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όμως θεωρεί ότι τρεις απ’ όλες αυτές τις νίκες του ξεχωρίζουν.

 

Η πρώτη είναι η παρθενική του νίκη με την Yamaha το 2004, όταν και έγινε ο πρώτος Ιταλός στην ιστορία, που κέρδιζε δυο συνεχόμενους Αγώνες με δυο διαφορετικούς Κατασκευαστές.

 

Η δεύτερη νίκη που διάλεξε, ήταν ο μαγικός τρόπος με τον οποίο κατέβαλε την αντίσταση του Casey Stoner στη Laguna Seca το 2008!

 

Τέλος, η τελευταία επικράτησή του που ξεχωρίζει, ήταν η νίκη του επί του Jorge Lorenzo στον επικό Αγώνα της Βαρκελώνης το 2009, όταν κέρδισε τον ομόσταυλό του στην τελευταία στροφή.

 

«Αυτές οι τρεις νίκες είναι οι καλύτερές μου», δήλωσε στο BT Sport ο Rossi.

 

Στη συνέχεια ο Vale τόνισε το πόσο σημαντικό είναι, για το κίνητρο ενός αθλητή, να έχει μεγάλους αντιπάλους απέναντί του.

 

«Στην καριέρα μου έδωσα πολλές μάχες με τον Max Biaggi, τον Sete Gibernau και μετά με τον Jorge Lorenzo», σχολίασε.

 

«Και όταν έχεις τέτοια αντιπαλότητα, αυτό αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να ανέβει η απόδοση όλων. Ανεβαίνει ο πήχης έτσι».

 

«Κι αυτό επειδή αφού ξεκινήσουν οι μάχες, μετά γίνεται προσωπικό και τότε δίνεις το κάτι παραπάνω για να κερδίσεις και το επίπεδο ανεβαίνει».

Επόμενο άρθρο »

Dall’Igna: Μια μοτοσύκλετα ανά αναβάτη!

« Προηγούμενο άρθρο

Ινδονησία: Επέκταση συμβολαίου από τώρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα