• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brivio: Η υγεία πάνω απ’ όλα!
Αυτή είναι η βασική μας προτεραιότητα
Νέα 19/03/2020 - 11:44

Στο blog της Suzuki μίλησε ο Davide Brivio, ο Team Manager της ομάδας, λέγοντας ότι αυτό το διάστημα η υγεία όλων είναι πάνω απ’ όλα.

 

«Τώρα η δημόσια υγεία έρχεται πάνω απ’ όλα και είναι η βασική μας προτεραιότητα. Τέτοια πράγματα δεν είχαμε ξαναζήσει… σε σημείο που σε κάνει να σκέφτεσαι ότι βιώνουμε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο».

 

Όταν τον ρώτησαν πόσο δύσκολο έχει γίνει το έργο του, ο Brivio απάντησε:

 

«Ειλικρινά είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει… οι συνήθειές μας, ο τρόπος δουλειάς και προσέγγισης έχουν πάει περίπατο. Δεν μπορείς να κάνεις κανένα πλάνο!»

 

«Άλλωστε τα πάντα αλλάζουν με το λεπτό! Έτσι κάνουμε το καλύτερο δυνατό, περιμένουμε, βάζουμε πάνω απ’ όλα την υγεία και φροντίζουμε τις οικογένειές μας».

 

Πέρα από το φόβο της πανδημίας, υπάρχει και η σημαντική οικονομική επίπτωση που επηρεάζει τους πάντες.

 

«Φυσικά επηρεάζεται οικονομικά και το MotoGP, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι δευτερεύων τώρα. Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην υγεία και στο να βρούμε το εμβόλιο».

 

Κάτι που μας απασχολεί όλους είναι το αν θα υπάρξουν επιπλέον ακυρώσεις ή αναβολές στο Ημερολόγιο Αγώνων.

 

«Το βλέπουμε μέρα με την ημέρα. Κάνουμε πλάνα αλλά περιμένουμε να δούμε αν θα υλοποιηθούν. Αν δεν σταθεί εφικτό θα τα αλλάξουμε. Είμαστε σε επαφή με την Dorna και την IRTA κι ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε στις πίστες το συντομότερο».

 

Όσο για τους οδηγούς της ομάδας;

 

«Δεν είναι χαρούμενοι, μιας και ήθελαν να ξεκινήσει η σεζόν. Όμως είναι σε καλή κατάσταση και προπονούνται πολύ για να είναι έτοιμοι όποτε ξεκινήσουμε».

 

«Τώρα ζουν στην Ανδόρρα και οργανώνουν την προπόνησή τους με διαφορετικούς τρόπους ώστε να είναι απασχολημένοι».

 

Φυσικά με βάσει την εικόνα της Suzuki στα χειμερινά τεστ, είναι κρίμα που το Πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

 

«Ναι φυσικά, αν το δούμε από την αθλητική σκοπιά και μόνο… είμαστε απογοητευμένοι γιατί είχαμε καλή δυναμική. Όμως τώρα οι προτεραιότητες είναι τελείως διαφορετικές».

 

«Ο κόσμος είναι σε κρίση και το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε λύσεις, να φροντίζουμε τον εαυτό μας κι αυτούς που αγαπάμε».

 

Τέλος, είπε και μερικά λόγια απευθυνόμενος σε όλους τους οπαδούς που περιμένουν να ξεκινήσουν οι Αγώνες.

 

«Τώρα ο πιο σημαντικός αγώνας είναι ενάντια στον Covid-19. Ας τον νικήσουμε και μετά ας διασκεδάσουμε με το MotoGP και τη ζωή μας γενικότερα».

 

«Τους καταλαβαίνουμε, αλλά να είναι σίγουροι ότι όταν ξεκινήσει θα είναι ένα καταπληκτικό Πρωτάθλημα! Τώρα όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτή την κρίση».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Με τον Rossi στην Petronas;

« Προηγούμενο άρθρο

H Ευρώπη σε καραντίνα, η Ιαπωνία όχι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα