• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Αναβάλλεται και η Αργεντινή!
Θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου. Η Valencia μετατίθεται στις 29/11
Νέα 11/03/2020 - 19:29

Δεν πέρασαν παρά 24 ώρες προτού έχουμε μια νέα αλλαγή στο Ημερολόγιο Αγώνων του 2020, με την Αργεντινή αυτή τη φορά να αναβάλλεται.

 

Με τα μέχρι πριν λίγο δεδομένα, το GP στην Termas de Rio Hondo θα γινόταν στις 19 Απριλίου, ανήμερα του Ορθοδόξου Πάσχα.

 

Ωστόσο η έξαρση του κοροναϊού και τα κρούσματα (με έναν θάνατο) στην Αργεντινή, οδήγησαν FIM και Dorna στην απόφαση να αναβάλλουν κι αυτό το GP.

 

Έτσι, μετά την Ταϊλάνδη και το Τέξας, είναι ο τρίτος κατά σειρά Αγώνας που αναβάλλεται.

 

Η νέα ημερομηνία για την Termas de Rio Hondo είναι η 22α Νοεμβρίου, θα πάρει δηλαδή τη θέση της Valencia.

 

Αυτό σημαίνει ότι η σεζόν επιμηκύνεται κατά μια εβδομάδα ακόμα, μιας και το GP της Valencia έχει πια προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου.

 

Βέβαια το γεγονός ότι το Grand Prix θα γίνει σχεδόν Δεκέμβριο, σημαίνει ότι οι θερμοκρασίες στην πίστα θα είναι πολύ χαμηλές.

 

Άλλωστε πρόπερσι ήταν που είχαμε τρεις συνεχόμενες ημέρες με κρύο και βροχή στον τελευταίο Αγώνα του 2018. Κι αυτός είχε γίνει 18 Νοέμβρη…

 

Επιπλέον, η παράταση της σεζόν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε ούτε το πότε θα γίνουν τα επίσημα τεστ σε Valencia (για Moto2/Moto3) και Jerez (MotoGP).

 

Τα νέα αυτά δεδομένα θα μας κρατήσουν χωρίς Αγώνα μέχρι τις αρχές Μαΐου, όταν και ελπίζουμε ότι η κατάσταση με τον κοροναϊό θα επιτρέψει το GP της Jerez (01-03/05).

Επόμενο άρθρο »

Η ΚΤΜ δεν θα πάει στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Στατιστικά μετά τον Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα