• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στρέφονται προς την Indianapolis!
Uncini: Μπορεί να πάρει την ομολογκασιόν
Νέα 10/03/2020 - 15:14

Ζητείται λύση και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

 

Ο χρόνος αυτή τη στιγμή δεν είναι με το μέρος της Dorna και της FIM, καθώς η εξάπλωση του κοροναϊού παγκοσμίως αποτελεί ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα.

 

Κι ενώ εργάζονται κυριολεκτικά νυχθημερόν, δεν είναι δυνατόν να καλύψουν κάθε ενδεχόμενο ή πιθανότητα.

 

Για την ώρα, στη θεωρία πάντα, αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο 2ος Αγώνας της σεζόν (πρώτος για τη MotoGP κατηγορία) θα γίνει στο Τέξας.

 

Όμως το ότι η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δυσκολεύει τα πράγματα.

 

Το να μετακινηθεί η ημερομηνία δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Τον Οκτώβρη θα γίνει εκεί – στις 25 του μήνα – το GP της Formula 1.

 

Μια εναλλακτική ήταν να γίνει στο καλοκαιρινό διάλειμμα, αλλά κάτι τέτοιο πρέπει να θεωρείτε απίθανο μιας και οι θερμοκρασίες τότε θα είναι απαγορευτικές.

 

Έτσι, η Dorna σκέφτηκε να στραφεί προς την Indianapolis και να αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάρει την ομολογκασιόν για το GP.

 

«Προφανώς και δεν την έχει τώρα», έλεγε ο Franco Uncini, Υπεύθυνος Ασφαλείας της Dorna. «Όμως δεν υπάρχουν πολλά σημαντικά προβλήματα».

 

«Μπορεί να πάρει την έγκριση χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, μιας και με τα δεδομένα που αντιμετωπίζουμε δεν θα ζητήσουμε τον… ουρανό με τ’ άστρα!!»

 

Την τελευταία φορά που έγινε Αγώνας στην Indianapolis ήταν το 2015, όταν νικητής ήταν ο Marc Marquez, με τους Lorenzo και Rossi επίσης στο βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναβλήθηκε το GP του Τέξας!

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές η απάντηση στην απουσία Αγώνων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα