• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Αργεντινή λέει ότι θα γίνει MotoGP
Δεν θα αναβληθεί, δεν θα ακυρωθεί…
Νέα 03/03/2020 - 11:03

Καθησυχαστικοί είναι οι υπεύθυνοι του GP της Αργεντινής, καθώς με ανακοίνωσή τους λένε ότι ο Αγώνας στη χώρα τους δεν κινδυνεύει να μην γίνει.

 

Η σχετική ανακοίνωση έρχεται λίγες ώρες αφότου – σχεδόν αιφνιδιαστικά – ήρθαν τα νέα της μη διεξαγωγής του Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας στο Qatar και της αναβολής του GP στην Ταϊλάνδη.

 

Η Αργεντινή ήταν κανονικά το 3ο φετινό GP, αλλά πλέον (αν γίνει όντως τελικά) θα είναι το δεύτερο και το πρώτο ειδικά για τους οδηγούς της κατηγορίας MotoGP.

 

«Το GP στην Αργεντινή θα διεξαχθεί κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία του και η Αργεντινή θα συνεχίσει να είναι μέλος του Ημερολογίου Αγώνων», λέει η σχετική ανακοίνωση.

 

Από την άλλη, μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Αγώνα στις Η.Π.Α.

 

Ειδικά για την COTA υπάρχουν πολύ περισσότερες αμφιβολίες, μιας και σε αντίθεση με την Αργεντινή, οι Η.Π.Α. έχουν βγάλει ειδικές ανακοινώσεις/προειδοποιήσεις.

 

Έτσι, έχει τεθεί σε ισχύ «Level 4 – “Do Not Travel”» οδηγία για κατοίκους περιοχών της βόρειας Ιταλίας (Λομβαρδία, Βενετία).

 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν Αμερικάνικες πτήσεις προς Μιλάνο. Επιπλέον, έχει τεθεί σε ισχύ οδηγία «Level 3 – “Reconsider Travel”» για τη χώρα της Ιταλίας στο σύνολό της.

 

Στις Η.Π.Α. υπάρχουν αρκετά κρούσματα του νέου κοροναϊού (88 και αυξάνονται) ενώ στην Αργεντινή δεν υπάρχει ακόμα κάποιος που να έχει μολυνθεί.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πολύ άσχημα νέα…

« Προηγούμενο άρθρο

Dorna: Η κατάσταση αλλάζει ημέρα με την ημέρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα