• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Ανυπομονώ για τον 1ο Αγώνα!
Δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει η χρονιά!
Νέα 26/02/2020 - 15:13

Η νέα σεζόν για τον Maverick Vinales θα ξεκινήσει σε μια πίστα, την Losail, όπου ήταν ο ταχύτερος όλων στον ένα γύρο κι ένας από τους πιο δυνατούς οδηγούς σε ρυθμό Αγώνα!

 

Ο Ισπανός πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους την τελευταία ώρα των δοκιμών, αφήνοντας πίσω του για 33χιλ τον Morbidelli.

 

Όμως ήταν ο ρυθμός του με τα φθαρμένα ελαστικά που τον κατατάσσουν ως ένα από τα φαβορί – στη θεωρία – για τον πρώτο Αγώνα της σεζόν.

 

Ο Maverick δεν έκανε προσομοίωση Αγώνα την τελευταία ημέρα, αλλά την προηγούμενη έκανε 10 γύρους με ρυθμό καλύτερο και από αυτόν του Quartararo που ήταν σταθερός στο 1:54 την τελευταία ημέρα!

 

Το ακόμα πιο ευχάριστο για τον ίδιο, είναι το γεγονός ότι δεν δείχνει να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τη φθορά των ελαστικών που έχει ο ομόσταυλός του, ο Valentino Rossi.

 

«Σήμερα ήταν μια πάρα πολύ καλή ημέρα, γιατί δουλέψαμε με πάρα πολύ φθαρμένα ελαστικά σε δύσκολες συνθήκες», έλεγε χαρούμενος ο Vinales.

 

«Προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε όταν οι συνθήκες δεν ήταν καλές. Δούλεψα πολύ με τα φθαρμένα ελαστικά, επειδή μερικές φορές στον Αγώνα έχεις μια δυσκολία».

 

«Κι έτσι προσπάθησα να καταλάβω τι πρέπει να κάνω όταν οι συνθήκες δεν είναι καλές στην πίστα».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος… η ομάδα δουλεύει καλά και όλες οι έξι μέρες των δοκιμών πήγαν καλά. Νοιώθω έτοιμος με τη μοτοσυκλέτα μου, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

 

«Υπάρχει πρόοδος, αλλά αυτό δεν είναι ακόμα αρκετό. Τώρα δεν βλέπω την ώρα για την επόμενη Παρασκευή και ειδικά για την Κυριακή, όταν και θα πάρουμε θέση στο grid».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Καλός χρόνος, καλό τεστ!

« Προηγούμενο άρθρο

Γεμάτος «σιγουριά» ο Bagnaia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα