• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο νοσοκομείο με σκωληκοειδίτιδα ο ROSSI!
Προς το παρόν γλιτώνει το νυστέρι ο Doctor...
Νέα 15/01/2010 - 18:01

Στο νοσοκομείο San Salvatore του Pesaro εισήχθη εσπευσμένα το βράδι της Πέμπτης 14/1 ο Valentino Rossi. O Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αισθάνθηκε έντονους κοιλιακούς πόνους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Έπειτα από μια ώρα ενδελεχούς ελέγχου και εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι ο Doctor έχει φλεγμονή στη σκωληκοειδή απόφυση (σκωληκοειδίτιδα με απλά λόγια), αλλά προς το παρόν δεν πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού δεν είναι οξείας μορφής.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με συντηρητική αγωγή με την ελπίδα βέβαια ότι δεν θα επιδεινωθεί η κατάσταση. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις ο κίνδυνος υποτροπής είναι μεγάλος και μάλιστα οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές μιας και η σκωληκοειδίτιδα μπορεί να εξελιχθεί σε περιτονίτιδα.

Μετά τη διάγνωση ο Rossi αποχώρησε από το νοσοκομείο και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός παρακολουθώντας το πρόβλημα. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα είναι σε θέση να πάρει μέρος στις δοκιμές της Ferrari 20-21/1 και φυσικά στις πρώτες δοκιμές των MotoGP για το 2010 που θα διεξαχθούν αρχές Φλεβάρη (3-5) στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: 23 συμμετοχές Superbike και 18 συμμετοχές Supersport για το 2010

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: Fisichella και Δ.Δ. εντυπωσιακοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα