• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 14:00
Στο 1:58 ο Quartararo και ο Morbidelli!
Νέα 07/02/2020 - 08:59

Ξεκίνησε το πρώτο επίσημο τεστ του 2020 με τους αναβάτες και τις ομάδες του MotoGP να βρίσκονται στην πίστα της Sepang, στην Μαλαισία.

 

Οι οδηγοί έκαναν αρκετούς γύρους μέχρι το μεσημεριανό διάλειμμα, όταν και ξεκίνησε να βρέχει στην πίστα.

 

Στους χρόνους, έχουμε ήδη δυο αναβάτες που έχουν σπάσει το φράγμα του 1:59 στην Μαλαισία: το δίδυμο της ομάδας της Petronas!

 

Μάλιστα, με δεδομένο της εξέλιξης των μοτοσυκλετών αλλά και του νέου ελαστικού της Michelin, δεν αποκλείεται να δούμε χρόνο και στο 1:57!!

 

Ο Fabio Quartararo έχει την πρώτη θέση, με 1:58,945 ενώ μόλις 51χιλ πίσω του είναι ο Franco Morbidelli.

 

Να σημειώσουμε ότι το ανεπίσημο ρεκόρ στην πίστα είναι το 1:58,239 που έκανε στο περσινό τεστ ο Danilo Petrucci με την Ducati του.

 

Ο Rins είναι στη 3η θέση, ενώ τον ακολουθεί ο Cal Crutchlow που είναι η καλύτερη Honda. Ο Jack Miller κλείνει την πρώτη πεντάδα.

 

Ο Marc Marquez έχει τον 11ο χρόνο, στους πρώτους γύρους του με την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της Honda μετά το χειρουργείο πέρυσι.

 

Ο Vinales είχε μια πτώση λίγο πριν το μεσημέρι, χωρίς συνέπειες και έχει τον 6ο χρόνο, ενώ ο Valentino Rossi είναι 9ος, μπροστά από τον Mir που κλείνει τη δεκάδα.

Το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στην Yamaha, φαίνεται και από το γεγονός ότι τόσο ο Maverick όσο και ο Vale έχουν από 3 μοτοσυκλέτες ο καθένας στη διάθεσή του!

 

Για τις εργοστασιακές Ducati ο Dovizioso είναι στην 12η θέση και ο Petrucci στην 14η που είναι και ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo χαρίζει κράνος και 2 paddock pass!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν θα του χαριστώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα