• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CHAZ DAVIES: Στοχεύει σε νίκες!
Γεμάτος Αυτοπεποίθηση ο Βρετανός
Νέα 10/01/2010 - 10:53

Ο Chaz Davies πιστεύει ότι έχει το δυναμικό για να πρωταγωνιστήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport, μετά από την υπογραφή συνεργασίας με την ομάδα της BE1 Triumph, για το 2010. Ο 22χρονος Βρετανός οδήγησε εξαιρετικά την τρικύλινδρη μοτοσυκλέτα στους τελευταίους γύρους του Πρωταθλήματος του 2009, εντυπωσιάζοντας τους υθίνοντες της Ιταλικής ομάδας, που του προσέφεραν συνεργασία για το φετινό Πρωτάθλημα.

 

"Είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν που έρχεται και θα βοηθήσει πολύ που θα πραγματοποιήσουμε δοκιμές, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος. Έχω ήδη οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα για τρεις αγώνες το 2009 και πιστεύω ότι μπορώ να πραγματοποιήσω μια πολύ καλή χρονιά φέτος", δήλωσε ο Davies, που αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Αυστραλία.

 

Εκτός από τους αγώνες που έχει τρέξει με τη Βρετανική μοτοσυκλέτα σε Imola, Magny Cours και Portimao, ο Davies και ο team-mate του, Garry McCoy έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες δοκιμές τους στην Valencia, όπου επικεντρώθηκαν στη ρύθμιση των ηλεκτρονικών. 

Ο Davies με την Daytona 675.
Ο Davies με την Daytona 675.

 

"Δουλέψαμε για λίγο πάνω στην ανάρτηση, αλλά επικεντρωθήκαμε στον έλεγχο του φρεναρίσματος από τον κινητήρα. Πέρσι, όλες οι μεγάλες ομάδες όπως η Ten Kate, η Yamaha και η Parkalgar χρησιμοποίησαν προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα, για τη βελτίωση του ελέγχου της μοτοσυκλέτας στην είσοδο της στροφής. Είναι προφανές πως χρειάζεται και εμείς να δουλέψουμε σε κάτι αντίστοιχο", συμπλήρωσε ο Βρετανός.

 

Κατά τη διάρκεια του 2009, τόσο η ομάδα όσο και η μοτοσυκλέτα της Triumph βελτιώθηκε σημαντικά, δίνοντας την ευκαιρία στον McCoy να ανέβει στο βάθρο του Donington Park. Αυτο ήταν και το πρώτο βάθρο της Triumphs στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, εδώ και 40 χρόνια. Η επιτυχία συνεχίστηκε με ένα ακόμα βάθρο στον τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος, στο Portimao.

Ο Garry McCoy με την Daytona 675.
Ο Garry McCoy με την Daytona 675.

 

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, ο Davies εκτιμάει ότι μπορεί να είναι ένας από τους διεκδικητές του Τίτλου, το 2010". Σίγουρα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι η Triumph μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο Garry ανέβηκε πέρσι στο βάθρο και εγώ τερμάτισα τέταρτος, την πρώτη φορά που οδήγησα τη μοτοσυκλέτα. Έχω να μάθω κάποιες πίστες, αλλά στόχος μου είναι να κυνηγήσω τους πρωτοπόρους. Πιστεύω ότι το 2010 θα πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική χρονιά", ολοκλήρωσε ο Βρετανός φέρελπις.

Επόμενο άρθρο »

BAUTISTA: Η πρώτη εμφάνιση στα χρώματα της Rizla Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Επίσκεψη στην έκθεση Auto Expo του Δελχί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα