• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Οι μεγαλύτερες εκπλήξεις για το 2009
Τα πρόσωπα που εντυπωσίασαν την προηγούμενη χρονιά
Νέα 04/01/2010 - 16:30

Ο άθλος του Ben Spies, να κατακτήσει την Τίτλο στο πολύ απαιτητικό Πρωτάθλημα WSBK, την πρώτη χρονιά συμμετοχής του, ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς που μας πέρασε. Πέρα όμως από τον Αμερικάνο, αυτός που εξέπληξε ως outsider ήταν ο Leon Haslam και η ομάδα του, Stiggy Honda.

 

 

Ο Haslam φάνηκε να ρισκάρει αρκετά, όταν μετακινήθηκε στην Ολλανδική ομάδα, στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς. Παρά το μικρό προϋπολογισμό και παρά την έλλειψη εργοστασιακής υποστήριξης, ο Haslam με την βοήθεια του αφεντικού της ομάδας, Johan Stigefelt ήταν μια αποκάλυψη κατά την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

Ο 26χρονος πήρε τέσσερα βάθρα, τερματίζοντας τελικά έκτος στην τελική κατάταξη και αποδεικνύοντας ότι με θέληση, ταλέντο και αφοσίωση μπορούν να ξεπεραστούν εμπόδια, όπως το μικρό budget ή η περιορισμένη υποστήριξη.   

 

Επίσης, την παράσταση έκλεψε και ο Marco Simoncelli, που συμμετείχε σαν wildcard στον αγώνα της Imola. Ο 22χρονος Ιταλός επιβεβαίωσε τη φήμη του ότι οδηγεί εκπληκτικά, χωρίς να λογαριάζει το όνομα του αντιπάλου, τερματίζοντας τρίτος στο δεύτερο αγώνα, μπροστά από τον team mate του, Max Biaggi. Μετά τον αγώνα, ο Simoncelli αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί ένα sms από το φίλο του, Valentino Rossi, που τον παρακινούσε να νικήσει τον Biaggi, συμβουλεύοντάς τον να καθυστερεί το φρενάρισμα του!

Haslam Stiggy
Haslam Stiggy
Simoncelli Aprilia
Simoncelli Aprilia

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Έρχεται η ιταλική Pro Ride!

« Προηγούμενο άρθρο

MOTO2: Video από τις δοκιμές της Bimota

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα