• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CORSER: Ο τελευταίος του στόχος, πριν αποσυρθεί.
Ο θρύλος των WSBK αποκαλύπτει τον τελευταίο του στόχο.
Νέα 31/12/2009 - 11:02

Ο θρύλος των WSBK, Troy Corser παραδέχτηκε ότι πλησιάζει προς το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας. Ο Αυστραλός είναι από τους πλέον επιτυχημένους αναβάτες στο θεσμό, με δύο Παγκόσμιους Τίτλους και περισσότερες από 30 νίκες στο ενεργητικό του.

 

Πριν όμως αποσυρθεί, θέλει να δώσει έναν Τίτλο στην τελευταία του ομάδα, την BMW. O Αυστραλός ολοκλήρωσε τη σεζόν του 2009 13ος στην κατάταξη αναβατών, τέσσερις θέσεις μπροστά από τον team mate του, Ruben Xaus, αποδεικνύοντας ότι η ολοκαίνουρια Γερμανική μοτοσυκλέτα έχει καλές δυνατότητες. Η BMW S1000RR, βελτιωνόταν σημαντικά όσο προχωρούσε το Πρωτάθλημα, κάτι που οφείλεται και στις ικανότητες εξέλιξης του πολύπειρου Αυστραλού. Γι' αυτό, όλοι περιμένουν το 2010 το πακέτο BMW – Corser να αποτελέσει έναν πολύ δυνατό συνδυασμό.

 

"Ξέρω πάντως ότι βαδίζω προς το τέλος της καριέρας μου. Ελπίζω να μπορώ να τρέξω ανταγωνιστικά για δύο ακόμα χρονιές. Νομίζω ότι τρεις χρονιές είναι ένα λογικό διάστημα εξέλιξης μιας καινούριας μοτοσυκλέτας. Ίσως τότε μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και το Πρωτάθλημα, κάτι που είναι και ο στόχος μου πριν αποσυρθώ. Τότε θα είμαι 40 και θα ήθελα να σταματήσω να αγωνίζομαι. Δεν είναι ότι δε θα μου αρέσει πλέον να τρέχω και να δουλεύω με μοτοσυκλέτες, απλά τα σπασμένα κόκαλα δε γιατρεύονται τόσο εύκολα σε αυτή την ηλικία. Ο στόχος μου λοιπόν, πριν αποσυρθώ είναι ένας τρίτος Παγκόσμιος Τίτλος, με την BMW", δήλωσε ο 38χρονος Αυστραλός.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ!

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΟΥΑΜΑ: Νέο νούμερο, εμπνευσμένο από τον Daijiro Kato.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα